Η K2design ανέλαβε το branding του Efood Local

Το άνοιγμα και δεύτερου καταστήματος Efood Local στην Αττική και συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι ανακοίνωσε η Efood σε εκπροσώπους του Τύπου, παρουσιάζοντας το πλάνο για την είσοδό της στη μικρή λιανική.

Το συνολικό branding έχει αναλάβει η K2design ενώ το νέο εγχείρημα θα λανσαριστεί επικοινωνιακά με digital καμπάνια και OOH ενέργειες στις περιοχές λειτουργίας των καταστημάτων. Σχεδόν έναν μήνα μετά τη λειτουργία του πρώτου Efood Local στην περιοχή Γουδή και πλησίον των νοσοκομείων Παίδων-Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού, η εν Ελλάδι θυγατρική

της Delivery Hero διεκδικεί μερίδιο από την πίτα της μικρής λιανικής που αθροίζει στο σύνολό της σχεδόν 2 δισ. ευρώ.

Τα καταστήματα θα λειτουργούν 8-12 όλες τις ημέρες της εβδομάδας (συμπεριλαμβανομένων αργιών) με σκέψεις και για 24ωρη λειτουργία, διαθέτοντας σχεδόν 2.500 κωδικούς προϊόντων (μαζί με τα καπνικά).

Οι καταναλωτές στο «φρέσκο» concept μπορούν να βρουν γαλακτοκομικά, φαγητό, αναψυκτικά, ποτά, είδη mini market ενώ έμφαση έχει δοθεί και στον καφέ αλλά και στα προϊόντα «ζεστής γωνιάς».

Ο Χάρης Τάκας, General Manager του Efood, ανέφερε πως πρόκειται για εταιρικά καταστήματα με σκέψεις για επέκταση και μέσω franchise, ενώ έμφαση θα δοθεί σε πρώτη φάση σε περιοχές της Αθήνας. «Θέλουμε να πάμε μπροστά το κομμάτι των convenience stores με διευρυμένη προϊοντική γκάμα που θα συνδυάζει τεχνολογικές λύσεις.

Το νέο μας project έχει το DNA του Εfood και σκοπό έχει να περάσει και στο φυσικό κατάστημα η ευκολία των ηλεκτρονικών αγορών. Στόχος μας είναι να κάνουμε εύκολη την καθημερινότητά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
K2design,Efood Local