Νέο Tyre Logistics Center εγκαινίασε η Elastrak

Το νέο κέντρο διανομής και αποθήκευσης ελαστικών της εγκαινίασε η ΕΛΑΣΤΡΑΚ, μέλος του ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, κατασκευασμένο εξαρχής σε ιδιόκτητη περιοχή στη Θεσσαλονίκη. Το κέντρο εκτείνεται σε 6.000 m² με 10 εξέδρες φορτοεκφόρτωσης και δύο drive-in, ενώ πληροί, όπως επισημαίνει η εταιρεία, σύγχρονες προδιαγραφές αποδοτικότητας και βιωσιμότητας, αφού καταναλώνει 100% «πράσινη» ενέργεια μέσω φωτοβολταϊκών.

Την κορδέλα του tyre

logistics center έκοψε ο José Enrique Gonzalez, Vice President South Europe, Bridgestone EMEA. Σημειώνεται ότι, με την επένδυση αυτή, η εταιρεία φιλοδοξεί να ενισχύσει σημαντικά τις δυνατότητες αποθήκευσης και εφοδιασμού ελαστικών, με προοπτική φιλοξενίας νέων συνεργασιών.

«Πρόκειται για ένα άνοιγμα που σηματοδοτεί τη λειτουργία ενός από τα πιο σημαντικά κέντρα logistics της ΕΛΑΣΤΡΑΚ στη Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στη βιωσιμότητα και προσφέροντας μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση. Στο πλαίσιο των εγκαινίων, πραγματοποιήθηκε ζωντανή επίδειξη του νέου προγράμματος τηλεματικής Webfleet για τη διαχείριση στόλου με την «υπογραφή» της Bridgestone.

Keywords
Τυχαία Θέματα