Νέος Δ/νων Σύμβουλος στην Check Point

Η Check Point Software Technologies Ltd προχώρησε στον διορισμό του Nadav Zafrir ως Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. «Είναι τιμή μου να ενταχθώ στην Check Point, μια πρωτοπόρα εταιρεία που διαμόρφωσε τη σύγχρονη κυβερνοασφάλεια, και ένα κέντρο επιχειρηματικότητας», είπε ο Nadav Zafrir, που τα τελευταία 10 χρόνια, ήταν Συνιδρυτής και Διαχειριστικός Εταίρος στην Team8, ένα παγκόσμιο ταμείο επιχειρηματικού κεφαλαίου.

Παράλληλα,

η εταιρεία ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2024, καταγράφοντας συνολικά έσοδα 27 εκατ. δολάρια με αύξηση 7% σε ετήσια βάση.

«Η Check Point παρουσίασε ένα εξαιρετικό δεύτερο τρίμηνο, καθώς οι πελάτες συνέχισαν να αγκαλιάζουν την πλατφόρμα Infinity, που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, για να επιτύχουν τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας», δήλωσε ο Gil Shwed, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Check Point.

«Η επιτυχία του Infinity υπογραμμίστηκε από τη διψήφια ανάπτυξή της και σημαντικές συμφωνίες με οργανισμούς της λίστας Fortune Global 500», επισημαίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέος Δνων Σύμβουλος, Check Point,neos dnon symvoulos, Check Point