Το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας διοργανώνει event για το Influencer Marketing

Το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας διοργανώνει εκδήλωση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, την Πέμπτη 4 Ιουλίου, αφιερωμένη στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων για τις καλές πρακτικές του Influencer Marketing. Με τίτλο «Influencing Responsibly», η εκδήλωση έχει ως στόχο την προστασία και την προώθηση του μέσου, που καταγράφει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι και επαγγελματίες του χώρου του marketing και της διαφήμισης, από την Ελλάδα

και το εξωτερικό, που θα παρουσιάσουν την πραγματικότητα του σήμερα αλλά και τα best practices που προάγουν την υπεύθυνη πρακτική στο Ιnfluencer Μarketing.

Μέχρι στιγμής, επιβεβαιωμένοι ομιλητές είναι οι: Γρηγόρης Αντωνιάδης (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος), Ευαγγελία Βόσσου (Unilever Dove), Eλένη Δοντά (ΣΕΕ), Χάιδω Ηλιοπούλου (Vodafone Hellas), Πάνος Μπόλλας (Google), Mohamed Μansouri (Autorité de Régulation Professionnelle de la Publicité), Μανόλης Παπαπολύζος (Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος), Δέσποινα Σταθοπούλου (Notos Com), Βίκυ Φίλη (Ogilvy), Κώστας Xαμαλίδης (Digital Minds), Χριστίνα Χοχλακίδου (ΣΕΕ). Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και νέοι ομιλητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα