Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Και επίσημα το τέλος στον γάμο τους – Καταθέτουν αίτηση διαζυγίου

Τίτλους τέλους έριξαν στον γάμο τους η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ με το ζευγάρι να οδηγείται στον χωρισμό για δεύτερη φορά…

Πηγές στην DailyMail.com υποστηρίζουν ότι ο 51χρονος ηθοποιός και η 55χρονη τραγουδίστρια προχωρούν με το διαζύγιο, αφού ακόμα και η ύστατη προσπάθεια συμφιλίωσης των τελευταίων εβδομάδων δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα έγγραφα του διαζυγίου του ζευγαριού «έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν ακόμη κατατεθεί», ισχυρίζονται οι πηγές, με την είδηση του χωρισμού να ακολουθεί την αγορά από τον

Άφλεκ μιας νέας έπαυλης 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades την Τετάρτη (24/7), την ημέρα που η Λόπεζ έκλεισε τα 55 της χρόνια.

Ben Affleck and Jennifer Lopez to file for DIVORCE after brutal birthday swipe https://t.co/TphqrH2BZN

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) July 31, 2024

Φίλοι της σταρ ισχυρίστηκαν ότι η ξαφνική αγορά του ηθοποιού στα γενέθλιά της ήταν μια «μαχαιριά στην καρδιά» με την αγορά αυτή να πραγματοποιείται λίγες μόλις ημέρες αφότου το ζευγάρι έβγαλε προς πώληση την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς για 68 εκατομμύρια δολάρια.

«Οριστικοποίησαν τα χαρτιά του διαζυγίου πριν από έναν μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν», ισχυρίστηκε ακόμα μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

«Εκείνη τη στιγμή, θα εκδώσουν μια κοινή δήλωση που θα λέει πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πώς πάλεψαν για να τα καταφέρουν, αλλά δεν μπόρεσαν. Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμβιβασμό. Αυτό που είχαν πριν, έχει χαθεί και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο» επισημαίνεται από το στενό περιβάλλον του πρώην, πια, ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Φασουλής: «Εδώ δεν σκεφτόμουν επί Χούντας τι έγραφα – Μη σώσω και είμαι πολιτικά ορθός»

Έλτον Τζον: Γιορτάζει 34 χρόνια νηφαλιότητας – Η ανάρτησή του στα social media

Φωτεινή Ντεμίρη: Ο χωρισμός με τον Χάρη Γρηγορόπουλο μετά από 30 χρόνια – «Είμαστε οικογένεια, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ, – Καταθέτουν,ben aflek – tzenifer lopez, – katathetoun