Τηλεθέαση: «Μάχη» ανάμεσα σε τέσσερις στην πρωινή ζώνη ψυχαγωγικών εκπομπών

Συνθήκες έντονου ανταγωνισμού με σκληρά μαρκαρίσματα, ακόμα και ανα λεπτό τηλεοπτικού χρόνου, για την εδραίωση στην πρώτη θέση των τηλεπροτιμήσεων, αναπτύσσεται στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη και από ό,τι φαίνεται τείνει να είναι υπόθεση τεσσάρων καναλιών.

Από την χθεσινή –ενδεικτικά– δυναμομέτρηση των ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ, Mega και Alpha διαμορφώνεται η ένταση της μεταξύ τους «κόντρας», με ευμετάβλητα αποτελέσματα προς το παρόν, καθώς

ο βαθμός κινητικότητας του τηλεοπτικού κοινού, που εκείνο το διάστημα είναι μπροστά στις τηλεοράσεις, φαίνεται να είναι υψηλός.

Το ζάπινγκ δηλαδή είναι σε έξαρση καθώς τα συγκεκριμένα προγράμματα μετρούν μόλις τέσσερις ημέρες (μαζί με τη σημερινή) στη νέα σεζόν.

Με βάση τις επιδόσεις των εκπομπών, όπως τις κατέγραψε χθες η Nielsen, ένα μικρό προβάδισμα φαίνεται να είχε η εκπομπή «Το πρωινό», έναντι του ανταγωνισμού. Όμως ακριβώς λόγω της κινητικότητας των τηλεθεατών η «εικόνα» θα είναι ευμετάβλητη τουλάχιστον στο προσεχές διάστημα.

ΑΝΤ1MEGAΣΚΑΪALPHA

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: «Παρούσα» στο Καλλιμάρμαρο για το 6ο τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος» – «Ζωντανή» κάλυψη από ΕΡΤ3 και ERTWorld

ΕΡΤ: Μέσα από «ανοιχτή» διαδικασία συμμετοχής και επιλογής η φετινή εκπροσώπηση στην Eurovision

ΕΡΤ: Εννέα κανάλια από αυτή τη σεζόν, τα τέσσερα ιντερνετικά – Σχέδιο περιεχομένου που «θέτει τον πολίτη στο κέντρο» (photos/video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, Μάχη,tiletheasi, machi