Άσπρο μαντήλι ανέμιζε…

11:32 7/3/2013 - Πηγή: Ntynomai

Κάλλιο κόμπο στο μαντήλι, παρά κόμπο στην καρδιά, λέει η λαϊκή ρήση. Δυστυχώς όμως οι Ελληνίδες, δεν χρησιμοποιούν τρία αξεσουάρ, που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι υπόλοιπες Ευρωπαίες: το μαντήλι, το καπέλο και την καρφίτσα. Και όμως, με ένα μαντήλι και με τον τρόπο που θα το δέσουμε ή θα το συνδυάσουμε μπορούμε να μεταμορφώσουμε κάθε μας εμφάνιση.

Παράλληλα, δεν μπορεί κανείς να γκρινιάξει ότι είναι ένα είδος ακριβό. Υπάρχουν μαντήλια που αποτελούν ύμνο στην κομψότητα, όπως τα Hermes,

υπάρχουν όμως και μαντήλια που μπορούμε να τα αγοράσουμε παντού, σε προσιτές τιμές και να αλλάξουν εντελώς την εμφάνισή μας, χειμώνα- καλοκαίρι.

Τα μαντήλια φοριούνται στο λαιμό, αλλά και σαν στέκα, ειδικά τώρα που ο καιρός ανοίγει, ή σαν κοκαλάκι στην αλογοουρά. Δε το συζητώ δε, πόση κομψότητα προσδίδουν το καλοκαίρι με τα μακριά μας καφτάνια και τα ανέμελα ρούχα μας. Επίσης, μπορείτε να τα δέσετε σαν παρεό και να τα συνδυάσετε με ένα φωτεινό μπλουζάκι ή πουκάμισο δεμένο στη μέση.

Μία τάση που μου αρέσει πολύ και είναι girly είναι να δημιουργούμε με αυτά φιόγκους και να κοσμούμε ακόμα και ένα απλό t-shirt.

Ναι, αγοράζουμε μαντήλια και τα χρησιμοποιούμε δημιουργώντας το απόλυτο fashion statement.

Σαν μία άλλη Jackie O. τα μαντήλια αποτελούν το πιο εύκολο και το πιο όμως στιλάτο αξεσουάρ μόδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα