Τελευταία μέρα για ανανέωση αδειών κυκλοφορίας

Πάνω από 40,000 είναι οι ιδιοκτήτες που δεν έχουν ακόμη ανανεώσει τις άδειες κυκλοφορίες τους για το δεύτερο εξάμηνο του 2016. Το αδιαχόρητο αναμένεται για άλλη μια φορά στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

Λήγει σήμερα η προθεσμία ανανέωσης των αδειών κυκλοφορίας Μηχανοκινήτων Οχημάτων. Από αύριο το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και η Αστυνομία θα αρχίσουν συστηματικούς ελέγχους και καταγγελίες οχημάτων, τα οποία κυκλοφορούν χωρίς να έχουν ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας τους.

Σύμφωνα με τον Ανώτατο Λειτουργό του ΤΟΜ, Πέτρο Ξενοφώντος,

42.000 ιδιοκτήτες οχημάτων δεν έχουν ανανεώσει ακόμη τις άδειες κυκλοφορίες τους για το δεύτερο εξάμηνο του 2016. Συνολικά 60,000 ιδιοκτήτες τακτοποίησαν την υποχρέωσή τους.

Όσοι δεν ανανεώσουν τις άδειες κυκλοφορίας θα κληθούν να καταβάλουν εξώδικο πρόστιμο 80 ευρώ και επιβάρυνση 10 ευρώ, συν 10%.

Οι άδειες κυκλοφορίας μπορούν να ανανεωθούν μέσω διαδικτύου, Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων, εμπορικών Τραπεζών, αλλά και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, στα γραφεία του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και στα Επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Keywords
Τυχαία Θέματα