Η United Cloud στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας της τεχνητής νοημοσύνης: AI Solution of the Year

Μια πανευρωπαϊκή διάκριση, που επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως ηγέτιδα δύναμη στην τεχνολογική καινοτομία της τεχνητής νοημοσύνης (AI), απέσπασε η United Group, o κορυφαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Nova.

Το καινοτόμο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης United Cloud, μέλος της United

Group, αναδείχθηκε για το 2024 «AI Solution of the Year» στα Streaming Media European Innovation Awards. Την κορυφαία διάκριση απέσπασε η πλατφόρμα μηχανικής εκμάθησης Leon, που είναι ενσωματωμένη στην πλατφόρμα Gladiator της United Cloud κατά της πειρατείας. Η Leon αξιοποιεί την προηγμένη αρχιτεκτονική νευρωνικών δικτύων για την ανάλυση και τον αυτόματο εντοπισμό των πλατφορμών τηλεοπτικών καναλιών και των λογότυπων τους, δημιουργώντας αναφορές για τις πειρατικές ροές.

Μεποσοστό ακρίβειας που υπερβαίνει το99% και δυνατότητα επεξεργασίας 13.000πειρατικών καναλιών μέσα σε 24 ώρες, ητεχνολογία αντιμετωπίζει τις σύνθετεςπροκλήσεις της ασφάλειας του περιεχομένουπολυμέσων και τις απαιτήσεις προστασίαςτου περιεχομένου, λειτουργώντας ως έναισχυρό εργαλείο στα χέρια των παρόχωνγια την καταπολέμηση της πειρατείαςκαι την προστασία των εσόδων τους.

«Αυτό τουψηλού κύρους βραβείο αναδεικνύει τονηγετικό ρόλο της UnitedCloud στην καινοτομίαεντός της ευρωπαϊκής βιομηχανίαςstreaming και τηδέσμευσή μας για την προώθηση τωντεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης»,δήλωσε ο Srđan Đurđević, CEO τηςUnited Cloud.«Μας τιμά αυτή η αναγνώρισηαπό τους συναδέλφους μας. Δεσμευόμαστενα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε συστηματικά,προκειμένου να παρέχουμε λύσεις επόμενηςγενιάς στους πελάτες μας, με την τεχνητήνοημοσύνη να αποτελεί βασικό μοχλό τουοδικού χάρτη καινοτομίας μας».

Ηβραβευμένη τεχνολογία του UnitedCloudαναπτύσσεται στα δίκτυα διανομήςπεριεχομένου (CDN) οκτώτηλεπικοινωνιακών παρόχων στηΝοτιοανατολική Ευρώπη, καλύπτονταςόλες τις αγορές του UnitedGroup, με πληθυσμό 40εκατομμυρίων .

ΗLeon και το AIέχουν, επίσης, τροφοδοτήσει μια ακόμηκαινοτομία της τηλεοπτικής πλατφόρμαςτης United Cloud,η οποία είναι προσανατολισμένη στονθεατή και λανσαρίστηκε σε όλες τιςαγορές υπό το εμπορικό σήμα EONTV. Η λειτουργία «SkipIntro» βελτίωσε την εμπειρίαπαρακολούθησης τηλεοπτικών εκπομπών,επιτρέποντας στους συνδρομητές ναπαρακάμπτουν τις επαναλαμβανόμενεςεισαγωγικές σκηνές, χωρίς καμία ανθρώπινηπαρέμβαση.

ΗLeon είναι μια ενοποιημένηπλατφόρμα για τη διαχείριση και ασφαλήαποθήκευση τόσο των μοντέλων μηχανικήςεκμάθησης της United Cloud,όσο και των εξωτερικών μοντέλων μηχανικήςεκμάθησης. Προσθέτει νέα μοντέλαμηχανικής εκμάθησης ως υπηρεσίες καιτα ενσωματώνει σε διάφορες πλατφόρμες,επιτρέποντας την απλή ανάπτυξη λύσεωνβασισμένων στην τεχνητή νοημοσύνη.

Η United Cloud,εκτός από το πρώτο βραβείο, διακρίθηκεστον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό και γιαακόμη δύο λύσεις streaming,που αναδείχθηκαν μεταξύ των τριώνκορυφαίων σε δύο επιπλέον κατηγορίες.Τα αθλητικά widgets τηςεταιρείας (SportsZone)αναγνωρίστηκαν ως επιλαχόντες στηνκατηγορία Content Delivery& Distribution, ενώ το σύστημααπομακρυσμένης διαχείρισης για φορείςεκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών (Octopus)ήταν φιναλίστ στην κατηγορία Qualityof Service/Qualityof ExperiencePlatform.

Στηφετινή, 16ηδιοργάνωση του διαγωνισμού περισσότερααπό 1.200 άτομα κατέθεσαν πάνω από 9.000ψήφους για προϊόντα τα οποία ήτανυποψήφια σε 12 κατηγορίες, αντιπροσωπεύονταςτο ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιώντης ευρωπαϊκής βιομηχανίας streaming.

Γιαπερισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτετην ιστοσελίδατου UnitedCloud.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
United Cloud, AI Solution,Year