Της εποχής και της μόδας! Τα στιλάτα αντρικά μπουφάν του Φθινοπώρου [εικόνες]

Με τον καιρό να κάνει τα πρώτα του τερτίπια και να έχει μία κρύο μία ζέστη, η μόδα επιτάσσει τις νέες τις τάσεις στα αντρικά μπουφανάκια για το Φθινόπωρο. Άλλα all time classic, άλλα καινούργια θα σου χαρίσουν εξτρά πόντους στυλ και φινέτσας.

Δεν λείπει από καμία αντρική γκαρνταρόμπα καθώς η αξία του είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες. Το denim jacket θα σου φανεί χρήσιμο όλες τις ώρες της ημέρας και δεν θα σε

βάλει σε έξοδα… αφού σίγουρα θα έχεις τουλάχιστον ένα στη ντουλάπα σου.

Τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σου! Τα μπουφάν, που σχεδιάστηκαν αρχικά για να φοριούνται σε στρατώνες, περιπολίες και κυνήγια, έχουν γίνει τα αγαπημένα σου. Τα λεγόμενα στρατιωτικά, που πια έχουν κυκλοφορούν τόσο σε αποχρώσεις του πράσινου και του χακί όσο και του μπλε, συνδυάζονται εξαιρετικά με τζινάκια. Θα τους γυρίσεις την πλάτη;

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ακρογωνιαίος λίθος της σύγχρονης ανδρικής ένδυσης, τα δερμάτινα φοριούνται από κάθε αρσενικό στο γραφείο, στις απογευματινές βόλτες αλλά και στις επίσημες βραδινές εμφανίσεις. Συνδύασε το με πουκάμισο αλλά και με t-shirt, με chinos αλλά και με τζιν και θα μας θυμηθείς!

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παρκά. Προτίμησε την εκδοχή τους από βαμβάκι ή νάιλον, που ταιριάζουν μοναδικά στην εποχή και στην πρωινή δροσιά.

The post Της εποχής και της μόδας! Τα στιλάτα αντρικά μπουφάν του Φθινοπώρου [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα