8 διακοσμητικές τάσεις που αναδεικνύονται μέσω του Instagram

18:05 27/2/2021 - Πηγή: iPop

Η διακόσμηση ενός σπιτιού φυσικά μπορεί να διαφέρει από γούστο σε γούστο ωστόσο υπάρχουν και μερικά σπίτια τα οποία έχουν κερδίσει το κοινό του Instagram. Υπάρχουν τουλάχιστον 8 διακοσμητικές τάσεις που έχουν αναδειχθεί μέσα από τα social media και έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

8 διακοσμητικές τάσεις που αναδεικνύονται μέσω του Instagram

Το Instagram φιλοξενεί πολλά, αλλά ένα από τα καλύτερα μέρη αυτής

της πλατφόρμας των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι οι τάσεις που βλέπεις να ξεδιπλώνονται ακριβώς μπροστά στα μάτια σου.

Vintage φωτιστικά View this post on Instagram

A post shared by Carly | MY NYC APARTMENT (@mycityapartment)

Δεν είχαμε ποτέ μεγαλύτερη ανάγκη για σωστό φωτισμό στα σπίτια μας, δεδομένου ότι ξοδεύουμε ατελείωτο χρόνο πλέον εκεί. Αλλά ο φωτισμός του γραφείου, του κομοδίνου και του καθιστικού σου μπορεί να προσθέσει στο ντεκόρ του σπιτιού σου και εμείς έχουμε εμμονή με αυτούς τους λαμπτήρες εμπνευσμένους από vintage εποχές. Είτε έχουν αρτ ντεκό, μοντέρνα ή γλυπτική ατμόσφαιρα, τα βλέπουμε παντού!

Προτομές View this post on Instagram

A post shared by KATE LA VIE // Kate Spiers (@klvhome)

Παραλλαγές των γλυπτών που βλέπαμε πριν από αιώνες μπαίνουν στα σπίτια. Είτε πρόκειται για ένα μικρό γυμνό γλυπτό ή μια κλασική προτομή, αυτό είναι ένα κομμάτι διακόσμησης που μπορείς εύκολα να προσθέσεις σε οποιονδήποτε χώρο, είτε βρίσκεται σε ένα τραπέζι φαγητού, ένα ράφι, ένα τραπεζάκι του καφέ ή στο γραφείο σου.

Καρέκλες Cesca View this post on Instagram

A post shared by lisa • seɪnt swɛ̃ (@saintsoin)

Καθώς τα μοντέρνα της δεκαετίας του ’70 και του μέσα του αιώνα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αυτές οι πανέμορφες καρέκλες από ζαχαροκάλαμο Cesca έχουν αρχίσει να έχουν και πάλι μεγάλη απήχηση. Είτε τα χρησιμοποιείς ως καρέκλες τραπεζαρίας ή καρέκλες για έμφαση, είναι ένας μικρός τρόπος για να προσθέσεις την τάση σε οποιοδήποτε χώρο, ανεξάρτητα από το στυλ σου.

Κεριά View this post on Instagram

A post shared by tara adele leydon (@taraleydon)

Τα κεριά όχι μόνο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα και κάνουν το σπίτι σου να μυρίζει ωραία, αλλά είναι μια μεγάλη επένδυση για διακόσμηση. Τώρα, βλέπουμε χώρους γεμάτους με κεριά, διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μεγέθη. Δεν χρειάζεται να τα ανάψεις όλα ταυτόχρονα αλλά μπορείς να έχεις από ένα σε κάθε δωμάτιο!

Βιβλιοθήκες View this post on Instagram

A post shared by Dominique Gebru (@dommdotcom)

Η διακόσμηση με βιβλία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσεις κάποιο στυλ και χρώμα με αντικείμενα που χρησιμοποιείς ήδη και συνήθως είναι φθηνά. Κάνουν επίσης ένα χώρο να φαίνεται έξυπνο και εξελιγμένο – χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσεις πάρα πολύ.

Πρωτότυποι καθρέφτες View this post on Instagram

A post shared by Mallory | Reserve Home (@reserve_home)

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι καθρέφτες κάνουν τους χώρους να φαίνονται φωτεινότεροι, μεγαλύτεροι και γενικά με περισσότερο στυλ. Αναζήτησε vintage καθρέφτες με μοναδικές πινελιές, διαφορετικά σχήματα και έντονες λεπτομέρειες.

Cosy καναπέδες View this post on Instagram

A post shared by Lauren crowe Home (@laurencrowehome)

Η μετατροπή του καναπέ σου σε ένα cosy χώρο που θα μπορείς να χαλαρώνεις με άνεση περιλαμβάνει μερικά βήματα: τόνους μαξιλαριών, κουβέρτες (δοκίμασε ένα αφράτο πάπλωμα!), ακόμη και ένα σεντόνι για να το νιώθεις σαν κρεβάτι.

Φωτισμός LED View this post on Instagram

A post shared by Chelsey Brown (@citychicdecor)

Τα φώτα είναι ένας αρκετά φθηνός τρόπος για να κάνεις το σπίτι σου λίγο πιο ξεχωριστό και αυτές οι πολύχρωμες λωρίδες LED καθιστούν τον καθρέφτη ξεχωριστό με μία δική του ολοκαίνουρια αισθητική!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 8 διακοσμητικές τάσεις που αναδεικνύονται μέσω του Instagram εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα