MasterChef: Οι τηλεθεατές “δίκασαν” τον Διονύση- Του την είπε και ο Κοντιζάς- Η συγκινητική αποχώρηση του Τζιοβάνι

11:41 20/5/2021 - Πηγή: iPop

Ένα επεισόδιο με μεγάλο ενδιαφέρον στο MasterChef, μια ανάσα πριν την φάση των ημιτελικών. Η αποχώρηση του Τζιοβάνι συγκίνησε, ενώ όλοι τα έβαλαν με τον Διονύση και το μη ομαδικό του πνεύμα.

Μετά τις δύο τελευταίες ομαδικές δοκιμασίες για φέτος, η κόκκινη και η μπλε ομάδα βρέθηκαν μπροστά στους κριτές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τους κόκκινους εάν έμειναν ευχαριστημένοι απ’ την αρχηγία του Διονύση, με τους συμπαίκτες του να λένε την αλήθεια, ενώ όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Παύλος, δεν μάσησε

τα λόγια του.

Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Διονύση. Δεν ήταν εκεί την ώρα που έπρεπε. Δεν του ζήτησα βοήθεια, αλλά όταν έγινε το ατύχημα με το γλυκό την πρώτη ημέρα ένιωσα πως αντί να με βοηθήσει και να με ηρεμήσει, ένιωσα ότι με έβαζε στο στόχαστρο. Δε μου είπε ότι εσύ φταις, αλλά μου έλεγε βιάσου και τελείωνε και με άγχωνε. Χθες, έκανε το πιάτο του και δεν ασχολήθηκε με τους υπόλοιπους. Οι προηγούμενοι αρχηγοί έδιναν λύσεις

Ο Διονύσης στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι στην ομαδική δοκιμασία στο βουνό είχε ένταση. «Από δικό μου λάθος την πλήρωσε ο Παύλος και του ζητάω συγγνώμη. Ήταν η ένταση της στιγμής».

Και ο Ιωάννης, όμως, δήλωσε on camera για την ατυχία που είχε με τη σούπα και το γεγονός ότι δεν τον βοήθησε ο Διονύσης: «Δεν είναι όλα καλά. Εκείνη τη στιγμή παραλίγο να χάσω το πιάτο μου. Δεν είναι τόσο ομαδικός παίκτης ο Διονύσης. Δεν το λέω για κακό, αλλά σε μια ομαδική αυτό είναι αρνητικό».

Κι ενώ οι τηλεθεατές ήταν ήδη εξοργισμένοι με τη συμπεριφορά του Διονύση, ήρθε ο Σωτήρης Κοντιζάς να τον επιπλήξει με τη σειρά του, για το ότι δεν πήρε την ευθύνη για τα πιάτα ως αρχηγός της ομάδας.

Η δύσκολη αποχώρηση του Τζιοβάνι

Η κόκκινη ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια και η μπλε μπήκε σε δοκιμασία αποχώρησης.

Ο guest chef Μανώλης Παπουτσάκης ετοίμασε ένα πιάτο αντιγραφής με τις ξεχωριστές γεύσεις της Κρήτης και της Μακεδονίας.

Ο Τζιοβάνι είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια, αφού Αλέξανδρος και Μαρίνα συγκέντρωσαν υψηλότερη βαθμολογία, με αποτέλεσμα να αποχωρεί, σε μια απ’ τις πιο συγκινητικές και δύσκολες αποχωρήσεις του διαγωνισμού μαγειρικής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο MasterChef: Οι τηλεθεατές “δίκασαν” τον Διονύση- Του την είπε και ο Κοντιζάς- Η συγκινητική αποχώρηση του Τζιοβάνι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα