No Time to Die: Η «βασιλική» πρεμιέρα της ταινίας μετά από τρεις αναβολές, το ροζ σακάκι του Daniel Craig και η εκθαμβωτική Kate Middleton

13:06 29/9/2021 - Πηγή: iPop

Ήρθε επιτέλους η στιγμή κι έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το «No Time to Die» στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, την Τρίτη το βράδυ, με τον Daniel Craig για τελευταία φορά στον ρόλο του 007. Η λαμπρή πρεμιέρα φιλοξένησε στο κόκκινο χαλί της πολλούς αστέρες του Hollywood, μέλη του cast και την βασιλική οικογένεια, όπου η Kate Middleton τράβηξε δικαιολογημένα όλα τα βλέμματα πάνω της.

Να υπενθυμίσουμε πως η πρεμιέρα επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2020, αλλά η πανδημία του κορονοϊού μας έκανε να περιμένουμε, γεμάτοι αγωνία, μέχρι τώρα. Ο μουντός καιρός, η βροχή και η συννεφιά δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να αποθαρρύνουν τους παρευρισκόμενους, πόσο μάλλον τον Daniel Craig ο οποίος περπάτησε για τελευταία φορά στο κόκκινο χαλί ως James Bond. Αυτή την φορά έκανε τη διαφορά με το outfit που επέλεξε. Μαύρο, λιτό παντελόνι σε ίσια γραμμή, άσπρο πουκάμισο, μαύρο παπιγιόν και ένα σουέτ σακάκι σε έντονο ροζ χρώμα!

"A year ago this was just a dream." Daniel Craig shares his gratitude to join co-stars and filmmakers at the world premiere of "No Time to Die" — 18 months after its original release date. pic.twitter.com/rAwIEjJZcW

— AP Entertainment (@APEntertainment) September 28, 2021

Εντυπωσιακές ήταν και οι συμπρωταγωνίστριές του, Lashana Lynch και Léa Seydoux, οι οποίες ένωσαν τις δυνάμεις τους κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την ταινία και την παρουσία τους στο κόκκινο χαλί.

No Time To Die: Daniel Craig looks dapper as he joins Lashana Lynch and Lea Seydoux at the premiere https://t.co/L8tqe5WrYk pic.twitter.com/L9rrybQ1pc

David Logan (@DavidLogan2020) September 28, 2021

Η προβολή του «No Time To Die», της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον James Bond και με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, όταν επρόκειτο να βγει, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο αναγκάστηκαν να κλείσουν αλλά να επιβάλουν περιορισμούς στον αριθμό των θεατών, λόγω της πανδημίας.

«Νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση. Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να έρθω και να γιορτάσω με όλο το υπόλοιπο καστ και τους τεχνικούς και να πάει η ταινία στους κινηματογράφους και να’ μαστε εδώ», δήλωσε ο Daniel Craig στο Reuters.

Ερωτηθείς τι θα του λείψει περισσότερο από το να υποδύεται τον 007, εκείνος απάντησε: «Ο κόσμος».

Βασιλική πρεμιέρα έκανε το «No Time to Die»:

Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων στην πρεμιέρα, βρίσκονταν ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του πρίγκιπας William με τις συζύγους τους. Η πιο εντυπωσιακή και από τους τέσσερις, ίσως και η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς, ήταν η Kate Middleton.

H Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε με μια υπέρλαμπρη τουαλέτα με χρυσό γκλίτερ, δια χειρός Jenny Pacham. Το μαλλί της ήταν πιασμένο σε έναν εντυπωσιακό κότσο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν απλό, αλλά πρόσθετε μια νότα φινέτσας και κλάσης στο look. Ήταν τόσο εντυπωσιακή και όμορφη που κατάφερε να κερδίσει τις φιλοφρονήσεις όλων! Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, Daniel Craig, φαίνεται να της είπες: «Είστε υπέροχη».

Embed from Getty Images

Οι δύο άντρες της βασιλικής οικογένειας επέλεξαν για την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί σμόκιν, ενώ η Καμίλα επέλεξε ένα θαλασσί φόρεμα με μια διακριτική επένδυση από χάντρες.

Embed from Getty Images

Στην Ελλάδα, η επίσημη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Παλλάς της Βουκουρεστίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο No Time to Die: Η «βασιλική» πρεμιέρα της ταινίας μετά από τρεις αναβολές, το ροζ σακάκι του Daniel Craig και η εκθαμβωτική Kate Middleton εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα