Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε μια συγκινητική συνέντευξη: Τα διαβρωμένα ρούχα της επίθεσης και οι ουλές στα χέρια της

12:34 20/11/2021 - Πηγή: iPop

Σε μια ακόμη συγκινητική συνέντευξη προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστήδου “Χαμογέλα και πάλι”. Η νεαρή κοπέλα μίλησε για τις πρώτες μέρες της αποκατάστασής της, την αλλαγή στην καθημερινότητά της ενώ έδειξε στην κάμερα τις εκπομπής τα διαβρωμένα ρούχα από το βιτριόλι και τις ουλές που της άφησε η επίθεση στα χέρια.

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ως σύμβολο δύναμης

Η συνέντευξη της Ιωάννα Παλιοσπύρου στο “Χαμογέλα και πάλι”

Η γυναίκα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα

με την υπόθεσή της μίλησε για το πώς βλέπει τον εαυτό της και την εικόνα της σήμερα αλλά και για την δύναμη που της έχουν δώσει οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα της κάνοντας ειδική αναφορά στην γιατρό της:

” Θέλω να σου πω μια συζήτηση που είχαμε μερικές μέρες πριν με τη γιατρό μου. Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου. Δε ξέρω, μάλλον ήμουν σε πολύ καλή διάθεση. Τράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως της ημέρας χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα. Της είπα θέλω να σου πω δυο πράγματα που σκέφτηκα μόλις είδα τη φωτογραφία. Πρώτον ότι νιώθω πολύ όμορφη και δεύτερον πόσο πολύ σε ευχαριστώ. Συγκινήθηκε και μου απάντησε πολύ γλυκά. Μου είπε ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα νιώσεις ακόμη πιο όμορφη. Και στο τέλος θα καταλάβεις πως αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό σε εμάς τους ανθρώπους”.

H Ιωάννα Παλιοσπύορυ έδειξε τις ουλές στο δέρμα των χεριών της και τα μεταμοσχευμένα κομμάτια όπως και το γεγονός ότι δεν μπορούν πλέον να της πάρουν αίμα από τα χέρια. Έδειξε και το σημείο στον καρπό της από το ρολόι που φορούσε την ημέρα της επίθεσης και άφησε ανεξίτηλο σημάδι. Όπως είπε τη μάσκα τη βγάζει για να φάει και να κάνει μπάνιο. “Οι συνήθειές μου έχουν αλλάξει, έχουν προσαρμοστεί στα τραύματά μου. Και η διατροφή μου καθώς στην κατάστασή μου πρέπει να τρώω πρωτεΐνες. Επιβάλλεται να βγαίνω έξω για την ψυχολογία μου” εξήγησε.

Η Ιωάννα έδειξε τη μάσκα που φορούσε στο δικαστήριο αλλά η συγκλονιστικότερη στιγμή ήταν όταν έδειξε στη Σίσσυ Χρηστίδου τα καμμένα από βιτριόλι ρούχα της που μύριζαν έντονα και διαλύονταν στο άγγιγμα.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό της βήμα καθώς θα ξεκινήσει την δική της εκπομπή Podcast σε συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Η Ιωάννα μέσα από την εκπομπή της στοχεύει να δείξει την δύναμη τόσο της ίδιας όσο και άλλων ανθρώπων δίνοντας έμπνευση σε όλο τον κόσμο που γνωρίζει την ιστορία της και βιώνει τα δικά του προβλήματα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε μια συγκινητική συνέντευξη: Τα διαβρωμένα ρούχα της επίθεσης και οι ουλές στα χέρια της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα