Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο και δεν το κρύβει!

14:47 6/6/2021 - Πηγή: iPop

Η Υβόννη Μπόσνιακ έκλεισε τα 36 της χρόνια και επέλεξε να περάσει την ημέρα αυτή με φίλους και φυσικά με τον αγαπημένο σύντροφο της ζωής της, Αντώνη Ρέμο. Η Υβόννη Μπόσνιακ στα γενέθλιά της δε θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα περισσότερο αφού αισθάνεται η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο και δεν το κρύβει.

Η Υβόννη Μπόσνιακ
στα γενέθλιά της

Η Υβόννη Μπόσνιακ έκλεισε τα 36 και φυσικά επέλεξε να περάσει αυτή τη σημαντική ημέρα με τους αγαπημένους της. Νούμερο ένα σε αυτή τη λίστα δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον αγαπημένο της σύντροφο, Αντώνη Ρέμο με τον οποίο έχουν αποκτήσει τη μονάκριβη κόρη τους, Ελένη. Το γνωστό ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 και τα τελευταία τρία χρόνια έχουν στη ζωή τους και τη μικρή του Ελένη.

Το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με την ίδια και τον σύντροφό της και επιλέγει να εκφράζει την απεριόριστη αγάπη που τους έχει μέσα από τις αναρτήσεις της. Προκειμένου να θυμάται τη χθεσινή ημέρα, η ίδια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέβασε μία φωτογραφία με την ίδια και τον σύντροφό της. Πιο συγκεκριμένα η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ότι είναι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο.

Στα stories της έχει ανεβάσει πολλά αποσπάσματα από τη χθεσινή βραδιά όπως επίσης και τις ευχές που έχει δεχτεί από τους φίλους της! Μία εξ αυτών ήταν και η Μαρία Μπεκατώρου η οποία είναι και κουμπάρα του γνωστού ζεύγους.

View this post on Instagram

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο και δεν το κρύβει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα