Κατερίνα Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρεμιέρα τους! (Video)

20:16 9/9/2021 - Πηγή: iPop

Κατερίνα Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη ξαναβρίσκονται μαζί τηλεοπτικά μετά από χρόνια, στο MEGA! Οι δύο αγαπημένες παρουσιάστριες ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της εκπομπής τους κι εμείς ανυπομονούμε γι΄ αυτό το reunion!

Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε την Πέμπτη στο Instagram της ένα story όπου φαίνεται η ίδια μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Βασίλη Βλάχο να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του MEGA

και να προετοιμάζουν την εκπομπή τους.

Την Τετάρτη, η Μαρία ανέβασε ένα γλυκό post με δύο φωτογραφίες όπου ποζάρει με την Κατερίνα. Η μια είναι απ΄το παρελθόν, απ’ την εποχή που συνεργαζόντουσαν στο Κους-Κους, ενώ η δεύτερη είναι τωρινή.

Θυμίζουμε ότι εκτός από συνεργάτιδες στο παρελθόν, οι δυο τους είναι και πολύ καλές φίλες, με τη φιλία τους να έχει αντέξει στον χρόνο!

View this post on Instagram

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή “Τι λες τώρα!” ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου (13:50) και θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια ώρα.

«Γεια σας! Λοιπόν ντύθηκα, στολίστηκα για να σας ανακοινώσω ότι από Σεπτέμβρη θα είμαι και εγώ στο Mega! Άκου να δεις, χώθηκα και εγώ! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Σας ετοιμάζουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα. Εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί έναν ευχάριστο και πάνω απ’ όλα ήρεμο χειμώνα. Σας φιλώ και ανυπομονώ», είχε πει πριν μερικές μέρες η Μαρία Ηλιάκη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κατερίνα Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρεμιέρα τους! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα