Κάθε ζώδιο έχει μια τυχερή ημέρα της εβδομάδας κι αυτή είναι η δική σου!

19:01 8/5/2021 - Πηγή: iPop

Όποια μέρα της εβδομάδας κι αν διαβάζεις αυτό το άρθρο, πιθανότατα να σκέφτεσαι ότι οι καλύτερες μέρες είναι εκείνες του Σαββατοκύριακου! Η αστρολογία μπορεί να εξηγήσει για το ΠΣΚ είναι το αγαπημένο μας (Η Παρασκευή κυβερνάται απ’ την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ευχαρίστης και της δημιουργικότητας). Όμως, το ήξερες ότι κάθε μέρα της εβδομάδα κυβερνάται από έναν πλανήτη; Γι’ αυτό και υπάρχει συγκεκριμένη τυχερή μέρα του κάθε ζωδίου!

Οι πλανήτες έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο πώς δημιουργήθηκε το ημερολόγιο

στην αρχαία ελληνιστική εποχή. Εφόσον η Κυριακή σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εβδομάδας, κυβερνάται από τον Ήλιο. Η Δευτέρα κυβερνάται από το Φεγγάρι, η Τρίτη κυβερνάται από τον Άρη και ούτω καθεξής.

Ποια είναι η τυχερή μέρα του κάθε ζωδίου;

Λέων: Η τυχερή μέρα σου είναι η Κυριακή

Ως ηλιακό σύμβολο του ζωδιακού κύκλου, η Κυριακή είναι η μέρα σου για να λάμψεις. Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να δώσεις προτεραιότητα στη δημιουργική σου έκφραση ή να θέσεις συναρπαστικούς νέους στόχους για την επόμενη εβδομάδα. Η επιθυμία σου για αναγνώριση για τα επιτεύγματα που έχεις πετύχει την προηγούμενη εβδομάδα είναι πιθανό να έρθει αυτήν την ημέρα, και δεδομένου ότι αυτό είναι το καύσιμο που κρατά ενεργή την έμπνευσή σου, αυτή η αναγνώριση σου δίνει τη δύναμη να συνεχίσεις. Ως ηγέτης του ζωδιακού κύκλου, ο ενθουσιασμός σου για την επόμενη εβδομάδα επηρεάζει τους άλλους με θετικό τρόπο, αφήνοντας πίσω το άγχος της τελευταίας εβδομάδας.

Καρκίνος: Η τυχερή μέρα σου είναι η Δευτέρα

Καθώς κυριαρχείσαι από το Φεγγάρι, θέλεις να δώσεις προτεραιότητα στο να ηρεμήσουν τα συναισθήματά σου και να οργανωθείς και η Δευτέρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις αυτό. Η Δευτέρα είναι ιδανική για να περάσεις χρόνο στο σπίτι το απόγευμα μετά τη δουλειά και να προετοιμάσεις το φαγητό για κάθε μέρα της εβδομάδας. Ως Καρκίνος, τείνεις να δίνεις προτεραιότητα στη φροντίδα εκείνων που βρίσκονται γύρω σου, οπότε η προετοιμασία των πρώτων υλών για τα φαγητά της εβδομάδας τη Δευτέρα είναι σημαντική.

Κριός & Σκορπιός: Η τυχερή μέρα σας είναι η Τρίτη

Είστε τα ζώδια του Άρη, άρα η Τρίτη είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ και να σκεφτείτε συναρπαστικές νέες ιδέες. Καθώς είναι η τρίτη ημέρα της εβδομάδας, είχατε μερικές μέρες για να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε πριν ξεκινήσετε κάτι που θα απαιτήσει πολλή ενέργεια, κάτι που είναι απαραίτητο. Η φιλοδοξία είναι απαραίτητη, αλλά το πώς και πότε επιλέγετε να αξιοποιήσετε πλήρως αυτήν την ενέργεια είναι αυτό που έχει σημασία. Οτιδήποτε ξεκινήσετε αυτήν την ημέρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να δεσμευτείτε σε αυτό.

Δίδυμοι & Παρθένος: Η τυχερή μέρα σας είναι η Τετάρτη

Ως ψυχικά φορτισμένα ζώδια, η Τετάρτη είναι η ημέρα που κυβερνά ο Ερμής, ο πλανήτης των ιδεών και της επικοινωνίας. Για εσάς, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για τον προγραμματισμό συναντήσεων, τη δημιουργία λιστών ή την αποστολή email. Είναι στα μέσα της εβδομάδας, οπότε έχετε αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσετε τις υπόλοιπες εργασίες σας πριν και μετά από αυτήν την ημέρα, κάτι που είναι απαραίτητο. Ως Δίδυμοι, ξεχειλίζετε πάντα από ιδέες -αυτή η μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σταματήσετε και να βάλετε όσα σκέφτεστε σε ένα χαρτί. Εάν είστε Παρθένος, η Τετάρτη είναι ιδανική για να ελέγξετε τη λίστα υποχρεώσεων και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Ως δύο ζώδια που συχνά αισθάνονται ότι βρίσκονται στα χαμένα, η Τετάρτη πιθανότατα θα μοιάζει για εσάς ως η πιο παραγωγική ημέρα της εβδομάδας.

Το πρώτο συναίσθημα που βιώνεις μετά από έναν χωρισμό σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τοξότης & Ιχθείς: Η τυχερή μέρα σας είναι η Πέμπτη

Η ημέρα που τείνετε να ευδοκιμήσετε περισσότερο είναι η Πέμπτη, δεδομένου ότι κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη που αντιπροσωπεύει τέλεια την πνευματικότητά σας. Η Πέμπτη είναι ιδανική για να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να επιστρέψετε και να αναθεωρήσετε τη μεγάλη εικόνα, για να το βεβαιωθείτε οι αξίες σας εξακολουθούν να ευθυγραμμίζονται με αυτό που έχετε ξεκινήσει. Βλέπετε τη ζωή ως ένα ατελείωτο ταξίδι και αυτήν την ημέρα μπορείτε να σταματήσετε και να εκτιμήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει.

Ταύρος & Ζυγός: Η τυχερή μέρα σας είναι η Παρασκευή

Κανείς δεν ενθουσιάζεται για την Παρασκευή όπως εσείς, καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, κυβερνά αυτήν την ημέρα. Ως ζώδια που δίνουν προτεραιότητα στην άνεση, τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις ή δημιουργικές προσπάθειες που ξεκινάτε πραγματικά ευδοκιμούν αυτήν την ημέρα. Εάν είσαι Ταύρος, η Παρασκευή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείς σε κάτι δημιουργικό και παραγωγικό που θα φέρει σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Ως Ζυγός, η Παρασκευή είναι η καλύτερη μέρα για κοινωνικές συγκεντρώσεις με φίλους και μπορείς να νιώσεις ότι οι φίλοι σου αλλά και ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον προετοιμάζονται για το ΣΚ!

Αιγόκερως & Υδροχόος: Η τυχερή μέρα σας είναι το Σάββατο

Η δομή και η πειθαρχία είναι ακριβώς στον δρόμο μας, και ως τα δύο ζώδια που κυριαρχούνται από τον Κρόνο, τον πλανήτη των ορίων, το Σάββατο είναι η μέρα που μπορείτε πραγματικά να κάνετε όσα θέλετε. Η επιθυμία σας για οργάνωση παραγωγικών έργων ή ομαδικών εκδρομών θα ευδοκιμήσει πραγματικά αυτήν την ημέρα και θα σας επιτρέψει να κάνετε τις τελευταίες πινελιές σε τυχόν στόχους της τελευταίας στιγμής πριν από την έναρξη της επόμενης εβδομάδας.

Τα 4 ζώδια που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κάθε ζώδιο έχει μια τυχερή ημέρα της εβδομάδας κι αυτή είναι η δική σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα