Κούλα μ’ακούς; Πολύ καλό παιδί ο Κυριάκος

19:31 18/8/2014 - Πηγή: iPop

Όλοι έχετε δει την ελληνική ταινία «Βασικά καλησπέρα σας», με τον Στάθη Ψάλτη να λέει την περιβόητη έκφραση «Κούλα μ’ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος». Ήταν όντως ο Κυριάκος κωλόπαιδο όμως ή το παιδί που θα ήθελε η κάθε γυναίκα;

Νιώθω πως έχουμε παρεξηγήσει τον Κυριάκο στη ταινία. Αν το σκεφτείτε καλά, ο Κυριάκος ήταν απλά το ξηγημένο παλικάρι που προστάτευε την κοπέλα του από τον καψουροπέφτουλα της περιοχής. Που το κακό σ’όλο αυτό; Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει; Να αφήσει τον κάθε πικραμένο 50κιλο άντρα να την πέφτει στη κοπέλα του; Όχι βέβαια! Ακόμα και

εσύ, φίλη αναγνώστρια, που διαβάζεις αυτή τη στιγμή, ξέρεις πως έχω απόλυτο δίκιο. Δεν θέλεις έναν άντρα-θύμα, που θα δέχεται τον κάθε τυχαίο να εισβάλει στη σχέση σας. Χρειάζεσαι τον άντρα-προστάτη, με τον οποίο αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του.

Έχετε ταυτιστεί όλοι με τον Ψάλτη και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δέχομαι πως είναι αστείος ο τρόπος που εκδηλώνει την καψούρα του, αλλά αν το ξανασκεφτείς είναι ο τύπος που όλοι μισούμε. Είναι ο τύπος που την πέφτει στη κοπέλα σου και όταν το μάθεις γίνεσαι… Κυριάκος! Η μόνη διαφορά είναι πως τότε την έπεφτε μέσα από το ραδιόφωνο, ενώ τώρα μέσα από το Facebook. Για παράδειγμα αν η ταινία έβγαινε σήμερα δεν θα υπήρχε πειρατικός σταθμός αλλά ψεύτικο προφίλ στο Facebook. Η εκδήλωση της καψούρας δεν γινόταν μέσα από το μικρόφωνο αλλά μέσα από ένα Status με tag την Κούλα. Στα σχόλια από κάτω ο Κυριάκος θα έβριζε τον Ψάλτη και στο τέλος η Κούλα θα τον έκανε block.

Γι’αυτό λοιπόν αν με ρωτήσεις με ποιον ταυτίστηκα στη ταινία θα σου πω με τον Κυριάκο, γιατί πολύ απλά δεν θα μπορούσα να ταυτιστώ με τον αιδοιόδουλο, πέφτουλα και κακόμοιρο πρωταγωνιστή. Ελπίζω να καταλαβαίνετε πως το άρθρο είναι ένα προιόν χιούμορ, όπως και η ταινία και δεν έχει σκοπό να κράξει αλλά να διακωμωδήσει την κατάσταση και να σου δώσει μια πλευρά που μπορεί και να μην είχες παρατηρήσει. Ας απολαύσουμε όμως την αξέχαστη σκηνή του Στάθη Ψάλτη και την πολυαγαπημένη μας ατάκα.

The post Κούλα μ’ακούς; Πολύ καλό παιδί ο Κυριάκος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα