Μην πεις ποτέ σε αυτά τα σκυλιά πως δεν μπορούν να καταφέρουν κάτι

17:31 8/8/2014 - Πηγή: iPop

Είναι φορές που απογοητευόμαστε για λόγους που δεν πρέπει και ακόμα περισσότερες που αισθανόμαστε πως όλο κάτι μας λείπει, ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που δεν έχουμε είναι το πιο ακριβό παπούτσι ή αμάξι του γείτονα.

Άνθρωποι με ειδικές μας δίνουν πολλές φορές μαθήματα ζωής μέσα στην καθημερινότητα και τώρα ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, μας αποδεικνύει πως τέτοια μαθήματα μπορεί να παίρνουμε και από τα ζώα.

Παρόλο που οι τυχεροί και ευτυχείς τώρα, ιδιοκτήτες ενός καταφυγίου ζώων, αντιμετώπισαν σοβαρές αντιξοότητες κατά τη διαδικασία υιοθεσίας με τις αντίστοιχες

οργανώσεις διάσωσης των σκυλιών που θα δα δεις στο βίντεο και δεδομένου ότι είναι πολύ πιο δύσκολο για τα σκυλιά με αναπηρία να υιοθετηθούν σε σχέση με τα αντίστοιχα υγιή φιλαράκια τους, τα αξιαγάπητα κατοικίδια που θα δεις δίνουν μαθήματα δύναμης και θέλησης για το ακατόρθωτο.

Η Gritta Götz και το γερμανικό καταφύγιο ζώων Gnadenhof Lanzenhainer Rasselbande, περιμάζεψαν κάποια σκυλιά με αναπηρία. Αφού στο πίσω μέρος του σώματός τους, τους τοποθέτησαν αναπηρικά αμαξίδια για σκύλους και τους έμαθαν να κινούνται με αυτά, κατάφεραν να κάνουν αυτά τα σκυλάκια πάλι ευτυχισμένα αφού μπορούν να κάνουν ότι και οι υγιείς συγγενείς τους.

Δες το βίντεο με τα καταπληκτικά αυτά σκυλιά:

The post Μην πεις ποτέ σε αυτά τα σκυλιά πως δεν μπορούν να καταφέρουν κάτι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα