Οι νέοι φακοί του Snapchat σου μαθαίνουν μια καινούργια γλώσσα, την νοηματική!

16:47 23/9/2021 - Πηγή: iPop

To Snapchat συνεχίζει την προσπάθεια δημιουργίας μιας εφαρμογής η οποία δεν θα αποκλείει κανέναν χρήστη και παρουσιάζει τους νέους φακούς που σου μαθαίνουν νοηματική γλώσσα στο πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδας Κωφών. Πρόκειται για μια πολύ ωραία κίνηση από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο επιθυμεί να δημιουργήσει μια φιλική κοινότητα για όλους χωρίς διακρίσεις.

Αυτή η εφαρμογή ενημερώνει τους Αφγανούς πολίτες κάθε λεπτό για τις νέες επιθέσεις των Ταλιμπάν και γίνεται όλο και πιο αναγκαία

Οι φακοί του Snapchat σου μαθαίνουν νοηματική

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία όρασης υπολογιστή

που αναγνωρίζει και μεταφράζει την αμερικανική νοηματική γλώσσα, αυτοί οι φακοί AR δίνουν την δυνατότητα στους Snapchatters να γράψουν το όνομά τους, καθώς και άλλες κοινές λέξεις όπως “αγάπη”, “αγκαλιά” και “χαμόγελο”. Οι φακοί, που αναπτύχθηκαν με τη βοήθεια των εργαζομένων με προβλήματα ακοής του Snapchat, στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τη νοηματική γλώσσα, ενώ παράλληλα παρέχουν ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς θέλοντας να κάνουν περισσότερους δημιουργούς να λαμβάνουν υπ’ όψιν χρήστες με προβλήματα ακοής όταν δημιουργούν το περιεχόμενό τους.

3 τεχνολογικά μέσα που θα σε βοηθήσουν να μάθεις τη νοηματική γλώσσα μόνος σου

snapchat

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους νέους φακούς με φίλους, ενώ το Snapchat πρόσθεσε επίσης μερικά νέα αυτοκόλλητα Bitmoji για να προωθήσει την νέα ενέργεια. Είναι μια καλή πρωτοβουλία από την εφαρμογή, καθώς για πολλούς ανθρώπους, η νοηματική γλώσσα παραμένει μια μακρινή έννοια με την οποία δεν είναι εξοικειωμένοι. Προωθώντας τους νέους φακούς στην εφαρμογή και αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση, το Snapchat θα μπορούσε να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν την ανάγκη για μια πιο διευρυμένη επικοινωνία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι νέοι φακοί του Snapchat σου μαθαίνουν μια καινούργια γλώσσα, την νοηματική! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα