«Ποτέ δεν είναι αργά για να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός»: Η διαφήμιση για την αγάπη που μας έκανε όλους να κλάψουμε!

13:03 3/11/2021 - Πηγή: iPop

Η νέα διαφήμιση των Doritos είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική και εμείς έπρεπε να την μοιραστούμε μαζί σου οπωσδήποτε! Τη λατρέψαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο και το συγκεκριμένο διαφημιστικό βίντεο είναι αφιερωμένο και γιορτάζει την αποδοχή αλλά και την Día de los Muertos, δηλαδή την μεξικανική Ημέρα των Νεκρών.

Την Ημέρα των Νεκρών, οι οικογένειες στο Μεξικό δημιουργούν τα ofrendas, έναν βωμό για να θυμούνται τα αγαπημένα

τους πρόσωπα που έχουν πεθάνει. Πρόκειται για μια γέφυρα που συμβολίζει τη μετά θάνατον ζωή και τον ζωντανό κόσμο, ώστε η οικογένεια να βρει την ευκαιρία και να επανενωθεί ξανά.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας: 70 χώρες θεωρούν ακόμα παράνομη την ομοφυλοφιλία

Δες τη νέα διαφήμιση των Doritos και κλάψε κι εσύ μαζί μας!

Στη νέα ισπανική διαφήμιση του Doritos Mexico, μια οικογένεια πηγαίνει να επισκεφτεί τον θείο της Αλμπέρτο. Όταν η αδερφή του Αλμπέρτο φτάνει στον τάφο του και τοποθετεί ένα μπολ με τσιπς τορτίγιας, εκείνος εμφανίζεται, ξαφνικά, στην οικογένειά του. Στη συνέχεια, ο Αλμπέρτο αποκαλύπτει και μια άλλη ψυχή που είναι μαζί του.

«Ποιος είναι αυτός», ρωτάει η οικογένεια του Αλμπέρτο.

«Είναι ο Mario, ο σύντροφός μου», μοιράζεται μαζί τους ο Αλμπέρτο, με μια ματιά γεμάτη έρωτα και αγάπη προς τον σύντροφό του.

Τα νεότερα μέλη της οικογένειάς του στην αρχή μοιράζονται βλέμματα εμφανώς σοκαρισμένα και μετά στο πλάνο μπαίνει η ηλικιωμένη αδερφή του Αλμπέρτο.

«Τι θαύμα!» λέει. «Νόμιζα ότι θα έμενε μόνος για πάντα».

Ο Αλμπέρτο και ο Μάριο μοιράζονται μια αγαπημένη αγκαλιά και όχι, δεν κλαίω εγώ, αλλά εσύ!

«Ποτέ δεν είναι αργά για να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός», καταλήγει η διαφήμιση με το hashtag «#PrideAllYear».

Η διαφήμιση έγινε viral στο Twitter και στο TikTok και στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους όλων των ηλικιών! Πώς γίνεται να μην συγκινηθείς;

Δες εδώ τη σχετική διαφήμιση των Doritos:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Ποτέ δεν είναι αργά για να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός»: Η διαφήμιση για την αγάπη που μας έκανε όλους να κλάψουμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα