Τα καλύτερα μπισκοτάκια σοκολάτας με γέμιση κρέμα marshmallow είναι εδώ και σε περιμένουν να τα γευτείς!

15:32 22/11/2021 - Πηγή: iPop

Ψάχνεις ιδέες για να μαγειρέψεις ένα εύκολο αλλά εξίσου γευστικό γλυκό για τα παιδιά σου; Τα μπισκότα σοκολάτας, moon pies, είναι τα ιδανικά και η παρακάτω συνταγή σε περιμένει να την εκτελέσεις! Είμαι σίγουρη πως μόλις δοκιμάσεις αυτά τα λαχταριστά μπισκοτάκια θα τα ερωτευτείς!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τα μπισκότα σοκολάτας:

Για τα μπισκότα βουτύρου:

2 2/3 γ. αλεύρι για όλες
τις χρήσεις1/3 γ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη1/2 κουτ. αλάτι1/4 κουτ. μαγειρική σόδα1 γρ. ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου2/3 γ. κρυσταλλική ζάχαρη1 κουτ. καθαρό εκχύλισμα βανίλιας

Μπισκότα crème brûlée για απόλαυση που δεν έχεις φανταστεί ότι μπορείς να νιώσεις!

Για τη γέμιση marshmallow:

2 κ.σ. κρύο νερό1 συσκευασία σκόνη ζελατίνης χωρίς γεύση3 μεγάλα ασπράδια αυγών1 γ. κρυσταλλική ζάχαρη3 κ.σ. σιρόπι καλαμποκιού1/2 γ. νερό1 κουτ. καθαρό εκχύλισμα βανίλιας

Για τα moon pies:

1 κουτάκι κρέμα marshmallow4 συσκευασίες σοκολάτας1/2 γ. λάδι καρύδαςΤα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

Φτιάξε τα μπισκότα:

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξε το αλεύρι και κοσκίνισε με σκόνη κακάο. Πρόσθεσε αλάτι και μπέικιν πάουντερ, στη συνέχεια χτύπησε με το σύρμα για να αναμειχθούν. Στο μπολ του μίξερ με το εξάρτημα κουπιών, χτύπησε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν, 3 λεπτά. Προσθέστε το αυγό και τη βανίλια και χτύπησε μέχρι να ενωθούν καλά, 1 λεπτό ακόμα. (Αν το μείγμα αρχίζει να φαίνεται χωρισμένο, χτύπησε μέχρι να αποκτήσει τη σύσταση μιας παχύρρευστης ζύμης για κέικ, 1 λεπτό ακόμα.)Μείωσε την ταχύτητα του μίξερ στο χαμηλό και πρόσθεσε τα ξηρά υλικά, μια μεγάλη κουταλιά τη φορά. Ανακάτεψε μέχρι να ενωθεί η ζύμη σε μεγάλες λωρίδες. Πρόσεξε να μην αναμειχθεί υπερβολικά. Αν υπάρχει ακόμα αλεύρι στον πάτο του μπολ, ξύσε το με μια σπάτουλα. Σε μια καθαρή επιφάνεια εργασίας, πίεσε τη ζύμη σε μία μεγάλη μπάλα και χώρισέ την σε 2 ίσα μισά. Τύλιξε το μισό της ζύμης ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόκολλας. Σύρε σε ένα ταψί και βάλε το στο ψυγείο μέχρι να σφίξει, για 30 λεπτά. Επανάλαβε με το δεύτερο μισό.Προθέρμανε το φούρνο στους 350° και στρώσε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ξεκινώντας με το πρώτο φύλλο ζύμης, κόψε τα μπισκότα σε στρογγυλό σχήμα και τοποθέτησέ τα σε ταψί. Τύλιξε τα υπολείμματα και επανάλαβε μέχρι να χρησιμοποιηθεί όλη η ζύμη. Βάλε την στο ψυγείο για 15 λεπτά. Ψήστε μέχρι τα μπισκότα να φαίνονται στεγνά γύρω από τις άκρες, 10 με 12 λεπτά Άφησέ τα να κρυώσουν σε ταψί για 10 λεπτά. Σύρε απαλά τη λαδόκολλα και τα μπισκότα σε μια σχάρα και άφησέ τα να κρυώσουν εντελώς.

Μπισκότα κανέλας για να μοσχομυρίσει όλο το σπίτι!

Για την κρέμα marshmallow:

Βάλε το κρύο νερό σε ένα μικρό μπολ και ρίξε τη ζελατίνη από πάνω. Χρησιμοποίησε ένα πιρούνι για να το συνδυάσεις μόλις η σκόνη ακουμπήσει το νερό για να μην σβολιάσει. Η ζελατίνη θα απορροφήσει γρήγορα το νερό και το τζελ.Στο μπολ του μίξερ με το εξάρτημα για το σύρμα, άρχισε να χτυπάς τα ασπράδια σε χαμηλή ταχύτητα.
Πρόσθεσε τη ζάχαρη, το σιρόπι καλαμποκιού και το νερό σε μια μικρή κατσαρόλα. Μαγείρεψε σε μέτρια φωτιά μέχρι το σιρόπι να φτάσει τους 241°F σε ψηφιακό θερμόμετρο, περίπου 15 λεπτά. Όσο ψήνεται η ζάχαρη, ρίξε τη ζελατίνη σε μια μικρή κατσαρόλα. Ζέστανε στη χαμηλότερη ρύθμιση μόνο μέχρι να λιώσει η ζελατίνη, κάτι που συμβαίνει γρήγορα. Ρίξε το ζεστό σιρόπι στα ασπράδια που χτυπάς και περιέχυσε τη ζάχαρη. Ρίξε τη λιωμένη ζελατίνη και συνέχισε το χτύπημα για 1 λεπτό. Πρόσθεσε τη βανίλια. Μείωσε την ταχύτητα σε μέτρια και συνέχισε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να κρυώσει ελαφρά, 4 έως 5 λεπτά.Μετάφερε αμέσως τη γέμιση marshmallow σε μια σακούλα με μεγάλη μύτη, για να μην πήξει.

Φτιάξε τα moon pies:

Τοποθέτησε τα μισά μπισκότα στην επιφάνεια εργασίας σου. Ρίξε τη γέμιση με ένα κουτάλι στο κέντρο των μισών μπισκότων. Άφησε τα μπισκότα να κάτσουν ανενόχλητα για 15 λεπτά, ώστε η γέμιση να αρχίσει να δένει. Τοποθέτησε το δεύτερο μπισκότο πάνω από τη γέμιση και άφησε τα μπισκότα σε θερμοκρασία δωματίου για 3 ώρες.Τοποθέτησε τα μπισκότα σε μια σχάρα με ένα δίσκο από κάτω. Ρίξε λιωμένη σοκολάτα με κουτάλι πάνω από τα μπισκότα και άφησέ τα για 30 λεπτά.Βγάλε τα moon pies από τη σχάρα με ένα μαχαίρι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα καλύτερα μπισκοτάκια σοκολάτας με γέμιση κρέμα marshmallow είναι εδώ και σε περιμένουν να τα γευτείς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τα καλύτερα μπισκοτάκια σοκολάτας με γέμιση κρέμα marshmallow είναι εδώ και σε περιμένουν να τα γευτείς!,