Το πρώτο Death Disco Indoor Festival έρχεται στην Αθήνα!

13:58 12/7/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το Death Disco Indoor Festival αναμένεται να συγκεντρώσει τους λάτρεις της σκοτεινής εναλλακτικής μουσικής στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2024 στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα. Αυτό το πρώτο εσωτερικό φεστιβάλ του Death Disco αναμένεται να είναι μια συναρπαστική εμπειρία

για το κοινό, παρουσιάζοντας μερικές από τις πιο αγαπημένες μπάντες της σκοτεινής μουσικής σκηνής.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει με τους Twin Tribes από το Τέξας, η οποία έχει αποκαλυφθεί ως μια από τις μεγαλύτερες darkwave / post punk ανακαλύψεις των τελευταίων ετών. Την Κυριακή, το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τους Suicide Commando από το Βέλγιο, έναν από τους πιο σταθερά επιτυχημένους καλλιτέχνες στον χώρο της EBM / Industrial μουσικής, καθώς και άλλες εξαιρετικές μπάντες όπως οι Linea Aspera, Traitrs, Ultra Sunn, και άλλες.

Το Fuzz Live Music Club, με την εξαιρετική του ακουστική και ατμόσφαιρα, υπόσχεται να προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για τον ήχο και την ενέργεια αυτών των μουσικών επιδόσεων. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30 και το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει after show parties στο Death Disco στο Ψυρρή. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και τα εισιτήρια διατίθενται σε τρεις φάσεις, με τιμές που ξεκινούν από 35€ για τη μεμονωμένη ημέρα και φτάνουν έως τα 70€ για το διήμερο εισιτήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και την αγορά εισιτηρίων, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του φεστιβάλ εδώ! . Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο γεμάτο σκοτεινή μουσική και στην καρδιά της Αθήνας.

Keywords
Αναζητήσεις
to-proto-death-disco-indoor-festival-erchetai-stin-athina.htm
Τυχαία Θέματα