Τι προβλέπουν τα ζώδια από 28.5-4.6.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 αρχίζει η εβδομάδα, μία δυναμική αρχή, καθώς έχεις την δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που αφορούν επιμορφωτικά σεμινάρια και σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν. Ο Άρης από τον Υδροχόο σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, κάτι που σε βάζει

σε δράση και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις που θα υπάρξουν να έχουν σημαντικότατο ρόλο στην πορεία των στόχων σου και γενικότερα της ζωής σου. Ο έρωτας, η διασκέδαση, οι συζητήσεις που ταξιδεύουν το πνεύμα θα κυριαρχήσουν και είναι βέβαιο ότι η αισιοδοξία σε κατακλύζει. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου, καθώς θα λειτουργήσει ανανεωτικά στην σχέση αλλά και θα σε γεμίσει με την αίσθηση της περιπέτειας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή να προκύψουν, αφού κατακτάς τους πάντες με το χιούμορ και την ενέργειά σου.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 30.05 και σου δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα, καθώς δείχνεις να το επιθυμείς πολύ. Εμπορικά θέματα και δημόσιες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να σου δώσουν σημαντικές συνεργασίες. Η γρήγορη αντίληψη και το χιούμορ θα λειτουργήσουν σαν μαγνήτες σε νέες γνωριμίες, καθώς δείχνεις έντονα την διάθεση να ανταλλάξεις απόψεις. Ταξίδια σε κοντινά μέρη είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην διάθεσή σου.

Το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο στις 01.06 σε δραστηριοποιεί έντονα και σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε δυναμικές κινήσεις σε ότι αφορά στόχους και επαγγελματική ζωή, καθώς μπορείς με ρεαλιστική σκέψη να σχεδιάσεις επιτυχημένα βήματα που θα σε οδηγήσουν στον στόχο σου. Εντυπωσιάζεις το κοντινό και φιλικό σο περιβάλλον, αλλά και νέους ανθρώπους που γνωρίζεις, καθώς δείχνεις έντονο δυναμισμό και ισχυρή αντίληψη σε κάθε σου κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 αρχίζει η εβδομάδα, που σε οδηγεί στο να στραφείς σε ότι αφορά τις ανάγκες σου, υλικές αλλά και συναισθηματικές. Είναι ευκαιρία για εσένα να προχωρήσεις στο να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε ταλανίζουν. Ο Άρης από τον Υδροχόο σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, δίνοντάς σου δυναμισμό και αποφασιστικότητα αλλά και στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά για την διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου και δείχνεις να νιώθεις ικανός να επιτύχεις ότι επιθυμείς. Συναισθηματικά, το ερωτικό πάθος ανεβάζει το θερμόμετρο στην σχέση σου και είναι εξαιρετική στιγμή για να περάσεις μοναδικά βράδια με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να σου κόψουν την ανάσα.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 30.05 και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, κατά κύριο λόγο σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Δεν θα είναι απίθανο να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να κάνεις για να αποκτήσεις νέους πόρους, καθώς δείχνεις με σταθερά και υπομονετικά βήματα να είσαι ικανός να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Σκέφτεσαι πολύ καλά πριν μιλήσεις και είναι γεγονός ότι μπορείς να επικοινωνήσεις αυτό που έχεις σχεδιάσει πολύ καλά σε όποιον μπορεί να είναι εμπλεκόμενος.

Το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο στις 01.06 σε δραστηριοποιεί ακόμα πιο έντονα, σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου αξίες, δείχνοντας αποφασιστικότητα και ρεαλισμό στις όποιες κινήσεις σου. Είναι πιθανό να υπάρξει σημαντική στήριξη οικείων σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου πλάνα αλλά και την τόνωση της αυτοπεποίθησής σου, που για να είμαστε ειλικρινείς έχεις στην παρούσα φάση από μόνος σου. Η λογική σου σκέψη αλλά και η έντονη δραστηριοποίηση μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά σε νέα εισοδήματα ή συζητήσεις για αύξηση στην εργασία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε!! Είσαι πρωταγωνιστής αυτήν την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Τοξότη στις 29.05 σε καλεί να κλήσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Οι εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να είναι θετικές, καθώς ο Άρης από τον Υδροχόο σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα σε γεμίζει δυναμισμό, αποφασιστικότητα αλλά και αισιοδοξία για να καταφέρεις να ξεπεράσεις τις όποιες καταστάσεις σε απασχόλησαν στις σχέσεις σου ή γιατί όχι να περάσεις σε επόμενο, σημαντικότερο στάδιο σε αυτές. Συναισθηματικά, δείχνεις ότι θέλεις να υπάρξει αρμονία στην σχέση σου αλλά και πάθος και αυτό θα λειτουργήσει καταλυτικά. Δεν είναι απίθανο να προχωρήσεις σε αποφάσεις, όπως η επισημοποίηση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσεις όπου και αν βρεθείς, φλερτάροντας, διασκεδάζοντας, κάτι που θα φέρει νέες γνωριμίες στην ζωή σου.

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 30.05 και βγαίνεις από μία περίοδο που δεν εξέφραζες με ευκολία τις σκέψεις σου. Τώρα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, κάτι που σε κάνει έντονα κοινωνικό αλλά και σου δίνει την διάθεση αυτοπροβολής. Είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις για όλα τα θέματα που σε απασχολούν στην ζωή σου. Νέες συνεργασίες είναι πιθανές, καθώς κερδίζεις με την αποφασιστικότητα που δείχνεις. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι τυχόν δείγματα υποκειμενισμού αλλά και τάσεις να παρεξηγείς εύκολα αυτά που ακούς.

Το τρίγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Υδροχόο στις 01.06 μόνο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει, αφού δείχνεις να είσαι αποφασιστικός αλλά και με ρεαλιστικό σχεδιασμό για ζητήματα που αφορούν το μέλλον σου, θέτοντας έτσι νέες βάσεις για την πορεία της ζωής σου. Ο άμεσος τρόπος έκφρασης αλλά και η έντονη δραστηριοποίηση μπορεί να φέρουν εξελίξεις σε σπουδές, ταξίδια, νομικά ζητήματα. Η διάθεση για διασκέδαση είναι στα ύψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε!! Είναι γεγονός ότι η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα καθημερινού προγραμματισμού αλλά και εργασίας που θα πρέπει να δώσεις λύσεις και να αφήσεις πίσω σου. Με τον Άρη από τον Υδροχόο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, δείχνεις να βρίσκεις την ενεργητικότητα, την αποφασιστικότητα αλλά και την καθαρή σκέψη, βγαίνοντας από την εσωστρέφεια που πιθανά σε διακρίνει αυτήν την εποχή, να προχωρήσεις με δυναμικά βήματα στις καλύτερες δυνατές λύσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι το ψυχικό δυναμικό είναι τέτοιο που δεν θα είναι εύκολο να σε καταβάλει η όποια κατάσταση. Συναισθηματικά, μπορείς να ισορροπήσεις τις υποχρεώσεις και να δώσεις στο ταίρι σου τον χρόνο που πρέπει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που να ανάψει τα αίματα και να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 30.05 εντείνοντας την εσωστρέφεια, καθώς δείχνεις να έχεις την ανάγκη να στραφείς στα άδυτα του εαυτού σου. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα είναι εύκολο να σκεφτεί λογικά και μόνο, καθώς ο έντονος συναισθηματισμός θα επηρεάζει την κρίση σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όμως την έντονη διαίσθησή σου, η οποία θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο. Καλλιτεχνικές δράσεις, διαλογισμός, ενασχόληση με τον εσωτερισμό μόνο θετικά θα επιδράσουν. Πρόσεξε μόνο μην εγκλωβιστείς στην εσωστρέφεια γιατί δεν θα είναι δύσκολο να προκύψει θλίψη και απογοήτευση που θα σε ταλαιπωρήσει.

Το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο στις 01.06 είναι πιθανό να φέρει ζητήματα από παρελθούσες καταστάσεις στην επιφάνεια που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Δείχνεις να νιώθεις δυνατός, ψυχικά και σωματικά, και αυτό θα βοηθήσει στο να κάνεις πράξεις ρεαλιστικές λύσεις, αφήνοντας πίσω ότι σε βάραινε μέχρι τώρα αλλά και κρατώντας ότι θεωρείς ότι θα λειτουργήσει θετικά στην πορεία της ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η αρχή της εβδομάδας προβλέπεται έντονα ερωτική, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σε καλεί να κλείσεις κύκλους σε ότι αφορά τις δημιουργικές σου δραστηριότητες αλλά και την ερωτική σου ζωή. Με τον Άρη από τον Υδροχόο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που δείχνεις επηρεάζει άμεσα τόσο τον ερωτικό τομέα, όμως δεν αποκλείεται να προκύψουν και συνεργασίες μέσω των δημιουργικών σου ενασχολήσεων. Χαρά, αισιοδοξία και ανάγκη για απόλαυση της ζωής δίνουν την ώθηση για να διασκεδάσεις και να μαγνητίσεις με την μοναδικά θετική διάθεσή σου. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι εκφράσεις άμεσα τα έντονα συναισθήματά σου αλλά και την επιθυμία που νιώθεις για το ταίρι σου, κάτι που μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι γεγονός ότι μέσα από τις παρέες που διασκεδάζεις μπορεί να προκύψουν νέες καυτές γνωριμίες που θα σε εκτοξεύσουν στα ουράνια.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 30.05 και αρχίζει μία περίοδος έντονων συζητήσεων με φιλικά σου πρόσωπα, όσον αφορά στόχους που από κοινού μπορείτε να θέσετε. Ο σχεδιασμός θα είναι εξαιρετικός και μπορεί να υπάρξουν πρωτότυπες ιδέες που θα απογειώσουν τους γύρω σου. Η ανάγκη για επικοινωνία μπορεί να σε οδηγήσει στο να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντική εποχή για να προωθήσεις καθοριστικά τους στόχους που έχεις ή αν τους επαναπροσδιορίσεις.

Το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο στις 01.06 θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον σχεδιασμό στόχων και οραμάτων που έχεις και δεν είναι απίθανο να προκύψουν συνεργασίες με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς πείθεις με την ρεαλιστική σκέψη και την δυναμική προσέγγιση που έχεις. Είναι ξεκάθαρο ότι λογική και αποφασιστικότητα συμβαδίζουν μοναδικά και θα έχουν μόνο θετικές εξελίξεις να σου δώσουν στα παραπάνω ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Σημαντικές εξελίξεις σε οικογενειακό αλλά πιθανά και επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν αυτήν την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 φωτίζει τον τομέα της οικογένειας και καλείσαι να κλείσεις ανοιχτά ζητήματα που πιθανά να υπάρχουν, περνώντας σε επόμενο στάδιο. Η συμμετοχή του Άρη από τον Υδροχόο, σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, δίνει ενεργητικότητα και την διάθεση να προσφέρεις ότι περισσότερο μπορείς τόσο στην οικογένεια, όσο και σε ζητήματα καριέρας. Συναισθηματικά, οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν είναι ικανές να σε πτοήσουν και είναι βέβαιο ότι θα βρεις τον κατάλληλο χρόνο για να περάσεις με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει που θα λειτουργήσει σαν εφαλτήριο για αλλαγές στην ζωή σου.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 30.05 και αυτό που δείχνει να σε απασχολεί την ερχόμενη περίοδο είναι πως θα επιτύχεις να προβληθείς στον επαγγελματικό και κοινωνικό περίγυρο. Είναι ξεκάθαρο ότι πιθανά να αναλάβεις να διεκπεραιώσεις σημαντικά ζητήματα στον επαγγελματικό χώρο,, καθώς δείχνεις ότι έχεις την λογική να σχεδιάσεις με τον καλύτερο τρόπο την εξέλιξη τους. Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα είναι δεδομένη, όμως αφορά κυρίως κοινωνικές υποχρεώσεις που θα έχουν σχέση με την προσωπική σου εικόνα. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις με ανωτέρους σου που θα βοηθήσουν στο να ανελιχθείς σε καλύτερη επαγγελματική θέση.

Το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο στις 01.06 δίνει καθαρά υποχρεώσεις και συζητήσεις που αφορούν την καριέρα και την καθημερινότητα, όμως ο δυναμισμός συνδυάζεται μοναδικά με την λογική και δείχνεις να είσαι ικανός να επιτύχεις ότι σου έχουν αναθέσει. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να μην αναγνωριστούν οι ικανότητές σου, αφού δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Τυχόν αποφάσεις που πρέπει να πάρεις να είσαι βέβαιος ότι είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, μία αστρολογική συγκυρία που φέρνει στο φως τις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και σε καλεί να οριστικοποιήσεις θέματα που μπορεί να σε ταλάνιζαν. Ο Άρης από τον Υδροχόο, σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σε γεμίζει ενεργητικότητα, χαρά αισιοδοξία. Εμπορικά ζητήματα, συμφωνίες για δημόσιες σχέσεις ή επικοινωνία είναι πιθανό να προκύψουν που θα σε κάνουν χαρούμενο αλλά θα σου ανεβάσουν την διάθεση τόσο που θα δραστηριοποιηθείς άμεσα με αποφασιστικό τρόπο. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση με το ταίρι σου, που θα βοηθήσει να κλείσετε ζητήματα που σας απασχολούν και να περάσετε όμορφα, μακριά από την τετριμμένη καθημερινότητα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, βγαίνοντας γνωρίζεις καινούργια πρόσωπα που πιθανά να ξεσηκώσουν συναισθηματική θύελλα.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 30.05 και αφήνεις πίσω όλη την εσωστρέφεια. Τώρα εκφράζεσαι άμεσα, χαρούμενα, με χιούμορ και αυτό σε κάνει να γίνεσαι το επίκεντρο στις παρέες που θα βρεθείς. Είναι αλήθεια όμως ότι μπορεί να πεις πράγματα που να φέρουν σε δύσκολη θέση τους γύρω σου από τον αυθορμητισμό και την αφέλεια που πιθανά να σε διακρίνει Ταξίδια στην ύπαιθρο ή στο εξωτερικό μπορεί να μπουν στο πρόγραμμά σου, καθώς η ανάγκη σου για περιπέτεια και νέες γνώσεις είναι έντονη. Επιμορφωτικά σεμινάρια ή σπουδές έρχονται σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να ασχοληθείς με την πνευματική σου διεύρυνση. Προσοχή χρειάζεται όμως σε καθημερινές υποχρεώσεις και εργασιακά θέματα, καθώς δεν δείχνεις εύκολα να συγκεντρώνεσαι και αυτό μπορεί να φέρει λάθη.

Το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο στις 01.06 σε βοηθά να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα, καθώς δείχνεις να μπορείς με μεγάλη ευκολία να εναρμονίσεις σκέψεις και πράξη. Η αποφασιστικότητα και η ρεαλιστική σου προσέγγιση των πραγμάτων μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρει τόσο σε επίπεδο σπουδών, όσο και σε επίπεδο δημιουργικότητας. Ο έρωτας είναι κυρίαρχος και κινεί τα νήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις συναισθηματικές και υλικές σου ανάγκες και να δρομολογήσεις λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Με τον Άρη από τον Υδροχόο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, η αποφασιστικότητα και η ενεργητικότητά σου είναι στα ύψη, καθώς και η συναισθηματική ισορροπία. Οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμοί δείχνουν να δρομολογούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και δεν αμφισβητείς ο ίδιος τον εαυτό σου, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά στις συναλλαγές αλλά και στις σχέσεις σου. Συναισθηματικά, η αυτοπεποίθησή σου είναι τέτοια που λειτουργεί αναζωογονητικά στην σχέση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από βραδιές με δικά σου πρόσωπα μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα ανεβάσουν τον ερωτισμό κατακόρυφα.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 30.05 και είναι η περίοδος αυτή που στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικές συμφωνίες και ζητήματα σε σχέση με τρίτους. Τράπεζες, ταμεία, Δημόσιο μπορεί να σε απασχολήσουν, όμως είναι ξεκάθαρο ότι η διαίσθησή σου είναι τέτοια που θα λειτουργήσει βοηθητικά στις όποιες αποφάσεις σου. Είναι πραγματικότητα ότι μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας, μη θέλοντας να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι άμεσα. Καχυποψία και ανασφάλειες πιθανά να κατακλύζουν την σκέψη σου, γι’ αυτό θα είναι προτιμότερο να εκφράσεις στους γύρω σου αυτά που σκέφτεσαι για να αποφύγεις την όποια ένταση.

Το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο στις 01.06 σε δραστηριοποιεί έντονα και δείχνεις να μπορείς να λειτουργήσεις με μοναδικό τρόπο σε οικονομικά αλλά και οικογενειακά ζητήματα. Η λογική προσέγγιση των πραγμάτων και η αποφασιστικότητά σου είναι αυτές που θα σε ωθήσουν στο να προχωρήσεις στο να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα, άμεσα και ρεαλιστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Πρωταγωνιστείς αυτήν την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Διδύμους σε ωθεί να δεις ξεκάθαρα τις συναισθηματικές σου ανάγκες και κατά πόσο οι γύρω σου, συνεργάτες ή ταίρι, δείχνουν να τις αντιλαμβάνονται και να τις καλύπτουν. Με τον Άρη από τον Υδροχόο σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, η διάθεσή σου να κλείσεις καταστάσεις αποφασιστικά είναι δεδομένη. Ενεργητικότητα, δυναμισμός και έντονη δράση είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν στο να βάλεις πίσω σου ότι σε προβλημάτιζε και να περάσεις σε επόμενο στάδιο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Συναισθηματικά, δείχνεις να μπορείς να βρεις ισορροπίες με τον σύντροφό σου, καθώς κατανοείς τι θέλει από την σχέση σας, αλλά και αυτό αντιλαμβάνεται την συναισθηματική κάλυψη που ζητάς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανότατο νέες κατακτήσεις να υπάρξουν, καθώς εντυπωσιάζεις στο πέρασμά σου.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 30.05 και είναι γεγονός ότι μπορείς με μεγάλη ευκολία να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι και τι εννοούν με αυτά που λένε, χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες. Συζητήσεις για συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν, αφού δείχνεις την διάθεση συνεργασίας. Ξέρεις να κρατάς ισορροπίες και να χρησιμοποιείς την διπλωματικότητά σου όπου χρειάζεται. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξουν συζητήσεις στην προσωπική σου ζωή που θα οδηγήσουν την σχέση σου σε μία νέα κατάσταση. Πρόσεξε μόνο να βάλεις και τα δικά σου θέλω στα σχέδια, γιατί δείχνεις να υποχωρείς και να δέχεσαι και πράγματα που δεν σε ικανοποιούν.

Το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο στις 01.06 σου δίνει την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες που επιθυμείς. Αυτό γίνεται κάτω από λογικό προγραμματισμό και ρεαλιστική σκέψη και μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα, δημιουργώντας έτσι πολύ επιτυχημένες συνθήκες για ότι σε ενδιαφέρει να ξεκινήσεις. Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στις επιθυμίες και τα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Είναι γεγονός ότι με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 έρχεσαι αντιμέτωπος με παρελθούσες καταστάσεις που σε έχουν τραυματίσει, με φόβους και απωθημένα που πιθανά κουβαλάς. Είναι εξαιρετική συγκυρία όμως να κλείσεις μία και καλή ότι σε πληγώνει και να τα αφήσεις πίσω σου κάνοντας έτσι ένα βήμα απαλλαγμένος από ατά που σε κυνηγούσαν. Ο Άρης από τον Υδροχόο σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα σου δίνει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις κατάματα όλα αυτά που σε βαραίνουν και να βάλεις τέλος. Συναισθηματικά, η ανάγκη για να βρίσκεσαι με το ταίρι σου μακριά από όλους μπορεί να οδηγήσει σε όμορφες ρομαντικές βραδιές, όπου το συναίσθημα θα ξεχειλίζει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πρόσωπα από το παρελθόν ή με αμφιλεγόμενα κίνητρα πιθανά να εμφανιστούν στην ζωή σου. Καλά θα κάνεις να σκεφτείς πολύ καλά πριν πάρεις αποφάσεις.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 30.05 στρέφει την σκέψη σου στην καθημερινότητα και την εργασία και το κατά πόσο μπορείς να κάνεις ένα προγραμματισμό, ο οποίος θα είναι αποτελεσματικός σε όλα τα επίπεδα. Είναι γεγονός ότι μπορείς να δώσεις λύσεις στον εργασιακό τομέα που θα είναι αποτελεσματικές, κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως από το περιβάλλον σου εκεί. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν συζητήσεις για την προσωπική σου εξέλιξη ή σχεδιασμός για κάτι νέο που θέλεις να ακολουθήσεις.

Το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο στις 01.06 σε βοηθά να κάνεις τα σχέδιά σου πράξη, καθώς δείχνεις πιο αποφασισμένος από ποτέ στο να επιτύχεις αυτά που επιθυμείς. Δυναμισμός, λογική και αυτοπεποίθηση λειτουργούν άκρως αρμονικά και μπορούν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, όσον αφορά τις επιδιώξεις σου. Δεν είναι απίθανο ακόμα να υπάρξουν συζητήσεις για αύξηση των απολαβών σου και στο τέλος να πάρεις αυτό που ζητάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Δυναμικά αρχίζει η εβδομάδα αυτή, καθώς με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται στις 29.05 φωτίζεται ο τομέας των φιλικών σου σχέσεων, των ομαδικών σου δράσεων, των στόχων που θέλεις να επιτύχεις στην ζωή σου. Με τον Άρη στο ζώδιό σου να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα η αποφασιστικότητα, ο δυναμισμός, το πείσμα σου είναι πια εμφανή και δεν υπάρχει κάτι που να μπει εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να επιτύχεις. Σου δίνεται δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχόλησαν, να βάλεις νέους στόχους, να ολοκληρώσεις μία ομαδική δράση που έχει σημαντική σημασία για εσένα. Συναισθηματικά, κοινοί στόχοι μπορούν να τεθούν από εσένα και το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα δώσεις όλη σου την ενέργεια για να επιτευχθούν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από φιλικές παρέες μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες από να ανεβάσουν τον ερωτισμό και την επιθυμία.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 30.05 και είναι γεγονός ότι οι σκέψεις στο ξεφεύγουν από τα τετριμμένα της καθημερινότητας. Είναι πραγματικότητα ότι θέλεις να απολαύσεις εξόδους, διακοπές, δημιουργικές και καλλιτεχνικές δράσεις, ότι σε κάνει χαρούμενο και αισιόδοξο. Έντονη είναι η διάθεσή σου για αυτοπροβολή και αυτό είναι κάτι που μπορεί να φέρει δυσαρέσκεια στους γύρω σου, αφού πιθανά να θέλεις να απασχολείς ή να πρωταγωνιστείς όπου και αν πας. Σχεδιασμοί και συζητήσεις για ότι δημιουργικό σε ενδιαφέρει μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ γόνιμες.

Το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 01.06 δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να επιδιώξεις νέες συνεργασίες ή νέες δημιουργικές δράσεις. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου είναι δεδομένα, η ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων επίσης και ο συνδυασμός όλων βάζει γερές βάσεις για να γίνουν τα σχέδια σου πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα. Ο έρωτας και το φλερτ σε καθιστούν επίκεντρο όπου κα αν βρεθείς.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που πραγματοποιείται στις 29.05 μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό επίπεδο. Δείχνεις να είσαι έτοιμος να κλείσεις κύκλους και να προχωρήσεις στο επόμενο επαγγελματικό σου βήμα. Ο Άρης από τον Υδροχόο σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα σε βοηθά να ισορροπήσεις από φόβους και ανασφάλειες και να προχωρήσεις δυναμικά σε βήματα που θα είναι άκρως βοηθητικά στην προσωπική σου εξέλιξη. Συναισθηματικά, ευαισθησία και πάθος εναρμονίζονται μαγικά και μπορούν να δημιουργήσουν μαγικές στιγμές για εσένα και το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις για επισημοποίηση της σχέσης στο αν υπάρχουν κατάλληλες προϋποθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν γνωριμίες που να λειτουργήσουν αναζωογονητικά στην προσωπική σου ζωή αλλά και υποστηρικτικά στα επαγγελματικά σου σχέδια.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 30.05 και είναι γεγονός ότι διακατέχεσαι από έντονο συναισθηματισμό. Πιθανά να προκύψουν συζητήσεις με την οικογένειά σου για θέματα που σας απασχολούν και να κληθείς να δώσεις λύσεις γι’ αυτά. Είναι ξεκάθαρο ότι δείχνεις κατανόηση και τρυφερότητα σε όσους το έχουν ανάγκη. Είσαι εκεί για να ακούσεις όποιον από την οικογένειά σου χρειαστεί να σου μιλήσει. Καλό όμως είναι να μην προσλαμβάνεις τις υποθέσεις των άλλων ως δικές σου, γιατί η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη και τα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση πολλά.

Το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο στις 01.06 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις για ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλανίζουν. Είναι βέβαιο ότι δείχνεις αποφασισμένος να ξεπεράσεις ότι σε πλήγωσε, αλλά και διατεθειμένος να εκφράσεις αυτά που νιώθεις με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα έχει ενεργό μέρος η οικογένειά σου. Το μόνο βέβαιο είναι ότι μπορείς να επιδιώξεις την καλύτερη δυνατή συνεννόηση αλλά και τα μέγιστα δυναμικά αποτελέσματα.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 28.5-4.6.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, αρης, δραση, νέα, βασεις, επηρεάζει, θλίψη, συμμετοχή, φως, εκκρεμότητες, τραπεζες, δεόντως, φλερτ, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, δυνατα, επιθυμιες, θλίψη, βημα, εργασια, καριερα, ομορφα μυστικα, περιοδος, προγραμμα, φλερτ, φως, ωθηση, αυξηση, αισιοδοξια, αρμονια, απωθημενα, ατα, αυτοπεποιθηση, βραδια, βρισκεις, γεγονος, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, δεόντως, δεχεσαι, δυνατοτητα, δημοσιο, δειτε, δειχνει, δοθει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, εξελιξη, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχονται, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, θυελλα, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, κινηση, λαθη, λογο, μακρια, μπορεις, μπορειτε, μυστικα, νηματα, οικογενεια, παθος, περιβαλλον, πεισμα, ρολο, σεμιναρια, συμμετοχή, σκεφτεσαι, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χαρα, ψυχικο, ομορφα, αιματα, βηματα, δωσεις, ειλικρινεις, γνωσεις, καρδια, νιωθεις, ουρανια, ποδια, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, θερμομετρο, θετικα
Τυχαία Θέματα