Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/11

Τα μαύρα διάφανα καλτσάκια, αυτά που φορούσαν όλες οι γιαγιάδες, αποτελούν ένα από τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και όχι μόνο να δώσουν μια φρέσκια νότα στο look σας, αλλά πραγματικά να το απογειώσουν. Ο πρώτος οίκος που τα ανέβασε στην πασαρέλα ήταν ο Prada, αλλά στην αγορά θα βρείτε πολλά σε σούπερ οικονομικές τιμές.

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό

κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σεμιζιέ φόρεμα από την εταιρεία Access Fashion, μαύρο με στρασάκια. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- κάντε κλικ ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες!

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της στυλίστριάς της, Ειρήνης Βάσσου, ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Spirito Rosa, διάφανα μαύρα καλτσάκια και ένα ζευγάρι μαύρα vinyl μποτάκια, Ash, Karida.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με την χωρίστρα στο πλάι.

Δείτε φωτογραφίες από τα… καλτσάκια της γιαγιάς στις φώτο και στο βίντεο παρακάτω από τον επίσημο λογαριασμό του οίκου Prada στο Instagram και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Τι λέτε κορίτσια; Θα τους δώσετε πρωταγωνιστική θέση και εσείς στο styling σας αυτή τη σεζόν, ή είναι ένα αξεσουάρ που δεν θα το φορέσετε με τίποτα γιατί δεν σας αρέσει καθόλου; Όπως και να έχει πάντως, εμείς σας προτείνουμε να τους δώσετε μια ευκαιρία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#PradaSS19 on @GinzaMagazine.⠀ Photo: Hiroko Matsubara⠀ #PradaEditorials

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada) στις 26 Μάι, 2019 στις 10:41 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

For #PradaSS19, #Prada365 presents a series of short films in which models depict two sides of a persona. @liuwenlw stars as “Odette” in a new short film, live on #IGTV now. – Film @willyvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj Music @studiofredericsanchez Director of Photography #BenoitDebie #Prada #Prada365 #PradaOdette #PradaDoubleExposure

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada) στις 12 Φεβ, 2019 στις 12:01 μμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Attend openings. @adutakech wears a sweater and shirt with aligning cutouts in #PradaIntimateDuality, a series of images photographed by @willyvanderperre on the day of the #PradaSS19 show. Discover more via link in bio. – Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #Prada365 #PradaSS19 #Prada

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada) στις 26 Ιαν, 2019 στις 4:29 πμ PST

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/11

Keywords
Τυχαία Θέματα