Ο Σάββας Πούμπουρας απαντάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τον αποκάλεσε «άπειρο»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε πριν λίγες ημέρες σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλεσε τον Σάββα Πούμπουρα «άπειρο» σχετικά με την παρουσίαση που έκανε ο ίδιος στο Nomads.

H Nαταλία Γερμανού επικοινώνησε με τον Σάββα Πούμπουρα σήμερα στην εκπομπή της και ο παρουσιαστής σχολίασε τον χαρακτηρισμό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ. Πριν ξεκινήσω να κάνω τηλεόραση βλέπαμε τις εκπομπές του Γρηγόρη. Έχει εμπειρία και πολλά χρόνια στην πλάτη του. Τον πήρα τηλέφωνο πριν πάω Μαδαγασκάρη να τον συμβουλευτώ. Τότε μου είχε ευχηθεί

καλή επιτυχία.

Επέλεξα να μπαίνω στη θέση του άλλου και σκεφτόμουν πως θα ήθελα να μου συμπεριφερθούν. Ήθελα να έχω τον χώρο μου. Ο χειρισμός των παικτών του ριάλιτι έχει να κάνει με την προσωπικότητα του παρουσιαστή.

Δεν έχω πει κακή κουβέντα για άλλον άνθρωπο. Πρέπει να δουλέψεις για να έρθει η πείρα. Ο Γρηγόρης κρίνει αυτό το πρόγραμμα γιατί έχει εμπειρία πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Ο μέσος τηλεθεατής θέλει απλώς να περνάει καλά με αυτό που βλέπει».

Λίγους μήνες πριν ο Σάββας Πούμπουρας είχε μιλήσει στο Znews και είχε πει για το ριάλιτι:

«Δεν χρειάζεται να εκβιάζεις το reality. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου εκεί. Αυτό όμως που κάνω, είναι ότι δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Αν κάτι μου δημιουργήσει απορίες σαν παρατηρητής και τηλεθεατής, θα το σχολιάσω. Κάθε αντίφαση, κάθε αδικία, οτιδήποτε! Νομίζω αυτό θα έκανε κάθε άνθρωπος. Θα φέρω κάποιον απέναντι σε αυτά που ο ίδιος είπε.»

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που έχει πάρει από αυτή την εμπειρία;

Καθημερινά παίρνω πολλά μαθήματα. Το μεγαλύτερο όμως μάθημα το έχω πάρει από τους κατοίκους εδώ στη Μαδαγασκάρη. Έχουν ελάχιστα υλικά αγαθά, θα έλεγα μόνο τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους κι όμως είναι ευτυχισμένοι.

Διαβάστε ακόμα: H Kάτια Δανδουλάκη έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη: Ποιον ρόλο από τη σειρά «Παρά Πέντε» αρνήθηκε να παίξει;

H Bικτώρια Καρύδα επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από τη δολοφονία του συζύγου της

Ελένη Ράντου: «Είναι αδιανόητη αδιακρισία το να μπερδεύει κανείς την ερμηνεία ενός ηθοποιού με τον χαρακτήρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα