Ο σύντροφος της Μικαέλας Φωτιάδη ρίχνει τα βέλη του στην κριτική επιτροπή του GNTM! «Ψάχνουν κάτι να…»

Στο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της Μικαέλας Φωτιάδη. Η φωτογραφία της δεν έπεισε την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από την Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπράτη, αφού της έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Ωστόσο, το επίδοξο top model διαφώνησε με τους κριτές και με τη λήψη της φωτογραφίας

που επέλεξαν να δείξουν. Την άποψη αυτή φαίνεται πως συμμερίζεται και ο σύντροφός της Γιάννης Μπορμπόκης, ο οποίος για άλλη μια φορά την υποστήριξε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την το στιγμιότυπο που στοίχισε τη συμμετοχή της αγαπημένης του στο παιχνίδι και έγραψε: «Από τις πέντε λήψεις βάλανε αυτή που πήγαινες να κατέβεις απο το αυτοκίνητο και πάλι με το ζόρι ψάχνουν να βρούνε κάτι άσχημο να πούνε».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Επιπρόσθετα, ότι το νεαρό μοντέλο που, το πρωί της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star και ζήτησε συγγνώμη στην Άννα Αμανατίδου και απέδωσε τις ευθύνες στην Μέγκι Ντρίο.

«Το ότι είναι Instagrammer, το ότι έχει ψεύτικους followers, είναι πράγματα που μου τα είχε πει η Μέγκι που τη γνώριζε πριν από το παιχνίδι, γι’αυτό και υποστήριζα κάποια πράγματα, δεν την ήξερα από πριν. Δεν έχω όμως κάτι προσωπικό μαζί της και θέλω να της ζητήσω και συγνώμη για τη συμπεριφορά μου της Άννας, γιατί ήμουν λίγο υπερβολική. Όντως στην αρχή δεν πίστευα σε εκείνη, θεωρούσα ότι δεν κάνει για μοντέλο. Στη συνέχεια όμως έδειξε ότι το θέλει πολύ, προσπάθησε και είναι ακόμα μες το σπίτι, αυτό κάτι σίγουρα λέει. Ελπίζω να μη στενοχωρηθεί για όλα αυτά που έχω πει για εκείνη.

Δεν μίλαγα όμως μόνο γι’ αυτήν. Ξέρετε όμως ότι μας κάνουν συνεντεύξεις, μας ρωτούν για όλες τις κοπέλες, επιλέγουν να δείχνουν τα σχόλια μόνο για την Άννα και να είναι σαν να μιλάω μόνο για την Άννα, όμως δεν είναι έτσι. Και καλά λόγια που έχω πει για την Άννα, ότι τη θαυμάζω, δεν το έχει δείξει η τηλεόραση. Τα διπρόσωπη τα έλεγα στην αρχή και ήταν τα λόγια που έλεγε η Μέγκι. Δεν με παρέσυρε η Μέγκι, απλά την ήξερε πριν από το παιχνίδι. Αν ήμουν σωστή, θα μίλαγα με την Άννα, θα τη γνώριζα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά θα την έκραζα. Αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος γιατί στηρίχτηκα πάνω σ΄αυτά που είπε η Μέγκι και το υποστήριξα χωρίς να ξέρω την Άννα και γι’αυτό της ζητάω συγνώμη», χαρακτηριστικά είπε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η δημόσια συγγνώμη της Μικαέλας Φωτιάδη στην Άννα Αμανατίδου και το άδειασμα στη Μέγκι Ντρίο!

Keywords
Τυχαία Θέματα