Τα ωραιότερα beauty looks των American Music Awards

Τα American Music Awards διοργανώθηκαν χθες βράδυ και οι celebrities της μουσικής βιομηχανίας ήταν εκεί είτε για να παραλάβουν το βραβείο τους, είτε για να παραδώσουν κάποιο είτε για να μας υπενθυμίσουν πόσο glamorous μπορεί να είναι μια τέτοια βραδιά. Και επίσης για να μας τονίσουν ότι είναι εκείνες που δημιουργούν ή κάνουν ευρέως γνωστές τις τάσεις σε make up και μαλλιά.

Κάποιες, όπως για παράδειγμα η Cardi B, ήταν τόσο εντυπωσιακές που κατάφεραν σε λίγα μόνο λεπτά οι φωτογραφίες τους να κάνουν το γύρω

του κόσμου.

Είδαμε τα πάντα: μπούκλες με όγκο, slicked αλογοουρές, στολισμένους κότσους, σκιές σε neon αποχρώσεις αλλά και κλασικά cat-eyes.

Ξεχωρίσαμε τα ωραιότερα και φυσικά θα τα μοιραστούμε μαζί σας:

Amber Heard: Με άψογη επιδερμίδα, smoky eye και slick hair look. Μια τέλεια εμφάνιση και η καταλληλότερη για την περίσταση.

Taylor Swift: Συνδύασε το μεταλλικό Balmain φόρεμα της με κλασικό cat-eye, δροσερή επιδερμίδα, ροζ χείλη και μια μικρή δόση highlighter στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.

Erika Jayne: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα της βραδιάς με ένα μεταξωτό κορδόνι μπλεγμένο στην πλεξούδα του κότσου.

Cardi B: Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τη συγκεκριμένη. Ακολούθησε όλες τις τάσεις. Μονοχρωμία στο μακιγιάζ, με τις κερασί αποχρώσεις να επικρατούν και ένα τεράστιο σε σχήμα λουλουδιού αξεσουάρ στα μαλλιά της. Απλά την αγαπάμε γιατί μας δίνει πάντα την ευκαιρία να μιλήσουμε για το look της. Κι επίσης δεν μας αφήνει ποτέ να βαρεθούμε.

Vanessa Hudgens: Με sleek bob σε καστανή απόχρωση που είναι μία από τις μεγάλες τάσεις του φθινοπώρου και χωρίστρα στο πλάι. Τόνισε τα μάτια με faux lashes, τα φρύδια όσο πρέπει και κράτησε το μακιγιάζ σε nude τόνους.

Tyra Banks: Εμφανίστηκε με τα πολύ μακριά της μαλλιά φορμαρισμένα σε ανάλαφρες μπούκλες και μαύρο καπέλο. Λαμπερή είναι πάντα ούτως ή άλλως.

Dua Lipa: Με καστανό ελαφρώς ασύμμετρο bob και κραγιόν στην πιο hot καφέ απόχρωση της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα make up, hair και skincare trends της σεζόν!

Ένα ακόμα 90’s haircut γίνεται trend και μας θυμίζει εποχές αγαπημένες!

Keywords
Τυχαία Θέματα