Θα πάθετε πλάκα! Η Νατάσα Μποφίλιου ποζάρει με την αδερφή της και είναι ίδιες!

Η Νατάσα Μποφίλιου έχει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά δημοσιεύει εικόνες από τη δουλειά, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Μέσω της τελευταίας δημοσίευσης που έκανε μέσω InstaStory μας έδειξε το άλλο της μισό! Η τραγουδίστρια πόζαρε με την αδερφή της, Νέλλη και δυσκολευτήκαμε να τις ξεχωρίσουμε!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική και μοιάζουν σαν δίδυμες. Μάλιστα, η Νατάσα Μποφίλιου κάνοντας χιούμορ έγραψε πάνω στην φωτογραφία: “Ποια είναι ποια”;

Να σας θυμίσουμε πως η Νέλλη είχε αναφέρει για την τραγουδίστρια σε παλαιότερη

συνέντευξή της: “«Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Νομίζω σε όποιου τη ζωή μπει θα του κάνει μόνο καλό. Για μένα είναι το πρότυπο μου. Θα ήθελα σε πολλά πράγματα να μοιάζω σ΄εκείνη και εννοείται πως αν δεν ήμουν εγώ, θα ήθελα να είμαι η Νατάσσα…. Όταν και εγώ είχα τα μαλλιά μου ξανθά (σ.σ. όταν δόθηκε η συνέντευξη η Νέλλη ήταν καστανή), δύσκολα μας ξεχώριζε ο κόσμος, με αποτέλεσμα να έρχονται να μου δίνουν συγχαρητήρια σαν να ήμουν εγώ η αδερφή μου. Πέρα όμως από το αστείο της υπόθεσης, με αυτά τα περιστατικά κατάλαβα πόσο σπουδαίο είναι αυτό που κάνει η Νατάσσα και πόσο το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Διαβάστε ακόμη:

Ειρήνη Καζαριάν: “Όλα τα μοντέλα παγκοσμίως έχουν γίνει ηθοποιοί”! 

Μαρία Μπακοδήμου: Έτσι αντριδρά στα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή! 

Νίκος Χατζηνικολάου: Δείτε τον να ποζάρει με τον 25χρονο γιο του, Πάνο! 

Keywords
Τυχαία Θέματα