Joker: Έσπασε κάθε ρεκόρ εισιτηρίων – Αστρονομικό ποσό εισπράξεων

13:52 7/10/2019 - Πηγή: People

Ρεκόρ εισπράξεων σημείωσε ο Joker στην πρεμιέρα τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στις ΗΠΑ, ενώ απ’ ό,τι όλα δείχνουν αντίστοιχη θα είναι η εικόνα – ρεκόρ εισιτηρίων και σε όλον τον κόσμο, όπου προβλήθηκε η νέα ταινία με πρωταγωνιστή του Χοακίν Φίνιξ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety η ταινία της Warner Bros

έκοψε εισιτήρια που για την ώρα φαίνεται να ξεπερνούν τα 93,5 εκατομμύρια δολάρια μόνο στην Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ, Καναδάς), και έχοντας κατά πολύ ξεπεράσει τα 80 εκ. δολάρια του «Venom» από το 2018.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, οι εισπράξεις έφτασαν τα 234 εκατομμύρια δολάρια από το πρώτο Σαββατοκύριακο «εξόδου» της ταινίας στις σκοτεινές αίθουσες, ενώ εκτός Αμερικής και ενώ οι πρώτοι υπολογισμοί έκαναν λόγο για έσοδα 75 εκ. δολαρίων, το Variety αναφέρει πως οι εισπράξειςάγγιξαν τα 140,5 εκ. δολάρια σε 73 χώρες προβολής.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία, εξαιτίας της συγκλονιστικής ερμηνείας του Φίνιξ, αλλά και της εντελώς διαφοροποιημένης προσέγγισης του Τοντ Φίλιπς, θεωρείται ήδη μία από τις πλέον σίγουρες υποψηφιότητες για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, ενώ «παίζει» δυνατά και για άλλες υποψηφιότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα