Michele Morrone: Το trailer από την ταινία του με τη Megan Fox – “Θα μείνετε άφωνοι”

00:31 3/8/2024 - Πηγή: InStyle

O Michele Morrone προαναγγέλλει ότι η επόμενη ταινία του έρχεται στις 13 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται στους ακολούθους του ότι θα μείνουν άφωνοι.

Ο Ιταλός σταρ, που έγινε παγκοσμιως γνωστός με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ερωτική τριλογία “365 dni” του Netflix, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram το trailer της ταινίας και ευχαρίστησε τη συμπρωταγωνιστριά του Megan Fox,

όπως και όλους τους συντελεστές.

“SUBSERVIENCE, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος που σας παρουσιάζω το τρέιλερ της επόμενης ταινίας μου που θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου 2024. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον S.K. Dale και το μαγικό του μάτι πίσω από την κάμερα. Στη Megan Fox, την υπέροχη συμπρωταγωνίστριά μου. Στη Madeline Rose Zima, την επί της οθόνης σύζυγό μου, και όλο το υπόλοιπο καστ που αποτελείται από απίστευτους ηθοποιούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Millennium Media, Geffrey Greenstein, Μείνετε συντονισμένοι… θα μείνετε άφωνοι. Σας αγαπώ όλους! Mik” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial)

Ο Ιταλός σταρ μοιάζει έτοιμος να κατακτήσει το Χόλιγουντ με το σεξαπιλ του και το ταμπεραμέντο του. Πέρα από τον κινηματογράφο και τη μουσική, όπου έχει συμβόλαιο με τη Universal και έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, κάνει και επιτυχημένες συνεργασίες με οίκους μόδας, όπως Dolce & Gabbana, Guess κ.λπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα