“Nobody Wants This”: Παράπονα από τον σύζυγο της Kristen Bell – “Δεν με φιλάει όπως τον Adam Brody”

Ο Dax Shepard μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον τελευταίο ρόλο της συζύγου του αλλά και τον σκεπτικισμό του για την τεχνική του φιλιού της Kristen Bell.

Ο podcaster του Armchair Expert μίλησε για τη χημεία της Kristen Bell στην οθόνη με τον Adam Brody στη ρομαντική σειρά Nobody Wants This του Netflix,

στη διάρκεια του New Yorker Festival.

Ο Shepard, 49, αναφέρθηκε εν συντομία στο πρώτο του επεισόδιο podcast, στο οποίο συμπεριλαμβανόταν η Bell, και δούλευαν μαζί σε διαφημίσεις της Samsung, ενώ εστίασε στη σχέση του με τη σύζυγό του.

Dax Shepard Jokes Wife Kristen Bell Doesn’t Kiss Him Like She Does Adam Brody: ‘Didn’t Even Know She Could Kiss Like That pic.twitter.com/t3TOtyT7Vq

Shadow (@AbhishekRa66746) October 28, 2024

Όταν ρωτήθηκε για την «απίστευτη χημεία τους», ο Shepard είχε μια απροσδόκητη απάντηση που ταυτόχρονα εξέφρασε και το παράπονό του. «Όχι τόσο καλή όσο έχει εκείνη και ο Brody», είπε.

«Φίλε μου… παρακολουθήσαμε αυτή τη σκηνή μαζί, τη σκηνή φιλιού, που θα υποστήριζα ότι είναι η καλύτερη σκηνή φιλιού που έγινε ποτέ σε ταινία», συνέχισε ο Shepard αναφερόμενος στη σκηνή του πρώτου φιλιού των χαρακτήρων που υποδύονται η Bell και ο Brody.

«Και ο καλύτερός μου φίλος, ο Aaron, από την παιδική μου ηλικία, λέει: Σε φιλάει ποτέ έτσι; Όχι, δεν ήξερα καν ότι μπορούσε να φιλήσει έτσι», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα