Διάσημος κομμωτής του Hollywood αποκαλύπτει ποιες σταρ έχουν τη χειρότερη συμπεριφορά

Ο μακροχρόνιος κομμωτής διασημοτήτων, Emanuel Miller, ισχυρίζεται ότι η Anne Hathaway και η Jennifer Lopez είναι δύο από τις χειρότερες A-listers, με τις οποίες έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια. «Έκανα μια ταινία με την Anne Hathaway και αυτή ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου», ισχυρίστηκε ο Miller στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του podcast “What It Was Like”. «Η Anne δεν με αναγνώρισε ποτέ ως άτομο. Για 4,5 μήνες, μου φερόταν σαν

υπηρέτη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)

Ωστόσο, η Hathaway αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε δήλωσή της στο Page Six. «Είναι λυπηρό να ακούω ότι η ανάμνηση του Manny για τον χρόνο που περάσαμε μαζί διαφέρει τόσο δραματικά από τη δική μου», είπε. «Συνεχίζω να του εύχομαι μόνο το καλύτερο».

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του podcast, ο ειδικός ομορφιάς σημείωσε, ότι η κόρη του ήταν τότε αντικαταστάτρια στην ταινία, υποστηρίζοντας ότι ούτε μία φορά η ηθοποιός του “Princess Diaries” δεν ρώτησε τον Miller για την οικογένειά του.

Celebrity hairstylist claims Anne Hathaway treated him ‘like a servant,’ Jennifer Lopez viewed him as ‘trash’ https://t.co/73j9mLYiB7 pic.twitter.com/vZtU94eU2h

— Page Six (@PageSix) October 25, 2024

«Έφτιαχνα προσωπικά τα μαλλιά της [Anne], μόνο ένας προς έναν, μόνο τα μαλλιά της», θυμάται. «Ποτέ δεν είπε, ‘Η κόρη σου. Έχετε άλλα παιδιά;’ ή ‘Πόσο καιρό είστε παντρεμένοι;’. Δεν υπήρξε ποτέ καμία προσωπική συζήτηση».

Ο Miller συνέχισε να εξηγεί πως είχε πολλές φιλικές και θερμές συζητήσεις με άλλες διασημότητες όλα αυτά τα χρόνια – όπως η Cate Blanchett, ο Johnny Depp και ο Tom Hanks – αλλά ότι «η Anne Hathaway δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο». Ισχυρίστηκε επίσης ότι, όπως και η Hathaway, είχε μια δήθεν απαίσια αλληλεπίδραση με την Lopez πριν από χρόνια.

«Ξαφνικά μας είπαν ότι η επόμενη καλεσμένη είναι η Jennifer Lopez», μοιράστηκε ο Miller για μια άγνωστη εμφάνιση της τραγουδίστριας σε talk show.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ο Miller είπε ότι τους είπαν να «εκκενώσουν το δωμάτιο» και ότι «ξαφνικά επικράτησε στιγμιαίος πανικός». «Έχω κάνει πολλά talk shows στο green room με πολλούς ηθοποιούς και δεν είχα ποτέ αυτή την εμπειρία», σημείωσε ο Miller.

Ο hairstylist φέρεται να έφευγε όταν συνειδητοποίησε, ότι είχε αφήσει το παλτό του στο δωμάτιο και γύρισε πίσω για να το πάρει. «Έτσι, επέστρεψα στο δωμάτιο για να πάρω το παλτό μου, που ήταν κρεμασμένο πάνω από μια καρέκλα και όταν γύρισα, η Jennifer μπήκε στο δωμάτιο», ισχυρίστηκε. Ο Μiller είπε ότι χαιρέτησε ευγενικά την ποπ σταρ και ανέφερε ότι συνεργάστηκαν στην ταινία της του 2005, “Monster in Law”.

«Η Jennifer απλώς με κοίταξε με κενό βλέμμα και στη συνέχεια κοίταξε μακριά προς τους σωματοφύλακές της σαν να [ήθελε να πει] ότι σας είπα να πάρετε αυτά τα σκουπίδια και να αδειάσετε το δωμάτιο. Γιατί δεν έχει καθαριστεί αυτό το δωμάτιο;» ισχυρίστηκε.

Ο Miller δήλωσε ότι τον εξέπληξε η αδυναμία της J.Lo να συνομιλήσει μαζί του, παρά το γεγονός ότι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο γνώστης της κομμωτικής ξέσπασε επίσης για την υποτιθέμενη αρνητική αλληλεπίδρασή του με την Blake Lively.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Ο Miller μοιράστηκε ότι όταν ήταν ο κομμωτής της Lively για την ταινία της “Hick” του 2011, εκείνη κάλεσε τον ίδιο και άλλα μέλη του συνεργείου σε γεύμα. Όταν έφτασε, ωστόσο, το γεύμα φέρεται να μην είχε σερβιριστεί και ο ίδιος φέρεται να είχε μια δυσάρεστη συνάντηση με τη Lively.

«Είναι πιθανό να αισθανόταν, δεν ξέρω, αγχωμένη;» ρώτησε ο παρουσιαστής του podcast. «Μήπως γίνατε μάρτυρας ίσως κάποιου ανεξέλεγκτου άγχους στο πλαίσιο ενός δείπνου, όπου δεν γνώριζε πραγματικά κανέναν;»
Ο Μiller απάντησε: «Πολύ ευγενικό εκ μέρους σας να της δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά δεν την είδα να μιλάει σε κανέναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα