Τα 2 πιο κακόγουστα ζώδια -Δεν έχουν στιλ και αισθητική

10:34 27/10/2024 - Πηγή: Bovary

Η ομορφιά είναι υποκειμενική όμως, είναιεύκολο να ξεχωρίσετε ποιος έχει καλό γούστο και ποιος όχι, ιδίως αν γνωρίζετε το ζώδιό του.

Μερικοίεπιμελούνται τα σύνολά τους με μιααβίαστη κομψότητα, άλλοι όμως προσπαθούννα κάνουν μια δήλωση με ταlooks τους ή αν μη τι άλλο, δεν νοιάζονταικαν για το πώς φαίνονται καταλήγονταςνα μην είναι και τόσο κομψοί.

Τοερώτημα είναι, γεννιόμαστε με καλήαισθητική ή μπορεί να αποκτήσουμε καλόγούστο;

Όπως διαβάζουμε στο Pure Wow, υπάρχουν ζώδια

που έχουν καλή αισθητική, υπάρχουν όμως και άλλα που δεν έχουν καθόλου γούστο.

Ο λόγος για τον Σκορπιό και τον Τοξότη.

Τα 2 πιο κακόγουστα ζώδια

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για πολλά πράγματα, αλλά η αισθητική δεν είναι ένα από αυτά. Αν και το σταθερό ζώδιο του νερού είναι έντονο και πάντα φαίνεται γεμάτο αυτοπεποίθηση λικνίζοντας μια πιο νευρική, πανκ ή γκοθ αισθητική, επιμελούνται τη ζωή τους με βάση το πώς αισθάνονται και όχι με το πώς φαίνονται.

Όταν ένας Σκορπιός αισθάνεται πραγματικά ο εαυτός του, θα ακτινοβολεί ανεξάρτητα από το τι φοράει αλλά όταν έχει μια κακή μέρα, θα εμφανιστεί σε μια επίσημη εκδήλωση φορώντας Uggs χωρίς να τον απασχολεί καθόλου.

Τοξότης

Ο Τοξότης αν είχε μότο θα μπορούσε να είναι το «Είμαι cringe, αλλά είμαι ελεύθερος» και παρόλο που έχουν μια ζωντανή προσωπικότητα και σαφή αίσθηση χαράς, το επίπεδο αισθητικής τους είναι μερικές φορές αμφισβητήσιμο.

Οι Τοξότες τείνουν να αγαπούν τα πράγματα που είναι τόσο δυνατά όσο και συναισθηματικά και ενδιαφέρονται περισσότερο να κάνουν μια δήλωση παρά να ταιριάζουν με το περιβάλλον. Η ντουλάπα τους είναι συχνά γεμάτη με περίεργα κομμάτια που είτε αγαπάτε είτε μισείτε.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα