Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Οι χαλαρές διακοπές στη Σύμη και το τρυφερό φιλί του Νάσου Γαλακτερού

22:44 22/8/2024 - Πηγή: InStyle

Οι διακοπές για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους. Η εκπομπή «Στούντιο 4» κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου και η παρουσιάστρια της ΕΡΤ πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα για να αρχίσουν οι απαραίτητες προετοιμασίες.

Ωστόσο το φετινό καλοκαίρι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μαζί με τον Νάσο Γαλακτερό και την κόρη τους ένιωσαν την απόλυτη

χαλάρωση και απόλαυσαν τη θάλασσα και τις ομορφιές των Κυθήρων και της Σύμης. Η τελευταία ανάρτηση της παρουσιάστριας είναι από τη Σύμη. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες που ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, και με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση. Ξεχωρίζει βέβαια η φωτογραφία με τον Νάσο Γαλακτερό να φιλάει τρυφερά στο μέτωπο την αγαπημένη του. Στη λεζάντα η παρουσιάστρια έγραψε:

«Άντε τώρα να πεις αντίο στη Σύμη. Στις βουτιές στον Αη Γιώργη και στη μυστική μας παραλία, στα απογευματινά ποτά στην Αγία Μαρίνα, στα τραπέζια στη Χαρούλα και στον Παντελή, στους καφέδες στον Νηρέα το πρωί, στη θέα από το καλύτερο μπαλκόνι του νησιού, στα χρώματα της θάλασσας και των σπιτιών, στους ανθρώπους που είναι και που νιώθεις οικογένεια, στο “one fine day” που ακούσαμε και φέτος στις 18 παρέα με φίλους και ωραίες ιστορίες. Αλλά όπως λέει και η Σαρίτα «κάθε μέρα που περνάει τον χειμώνα μας φέρνει όλο και πιο κοντά στη Σύμη». Cheers στα καλοκαίρια που έρχονται!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nancyzabetoglou (@nancyzabetoglou)

Keywords
Τυχαία Θέματα