Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η απουσία τους από το Trooping the Color 2024 – Πότε παρευρέθηκαν για τελευταία φορά;

09:10 16/6/2024 - Πηγή: InStyle

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν παρευρέθηκαν στην παρέλαση Trooping the Color 2024 το Σάββατο 15 Ιουνίου. Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Camilla πήγαν στην παρέλαση και στην στρατιωτική, τιμητική πτήση αεροσκαφών.

Μαζί τους και ο πρίγκιπας William, αλλά και η Kate Middleton.

Μαζί με τα τρία παιδιά τους, παρακολούθησαν τους παραδοσιακούς εορτασμούς. Όπως πάντα, παρέμειναν στο μπαλκόνι του Παλατιού του Buckingham. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια έξοδο της Kate από τότε που μοιράστηκε τη διάγνωσή της με καρκίνο.

Όσον αφορά τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, ούτε φέτος προσκλήθηκαν στο Trooping the Color. Ήταν μάλιστα η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δεν τους κάλεσαν. Πάντως, τόσο πέρυσι όσο και φέτος, βασιλιάς ήταν ο πατέρας του Harry, Κάρολος Γ’. Δηλαδή, ο πρίγκιπας Harry έχει να παρευρεθεί στην παρέλαση από τότε που ζούσε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Meghan Markle έκανε το ντεμπούτο της στην ετήσια εκδήλωση το 2018. Λίγο λιγότερο δηλαδή από έναν μήνα αφότου παντρεύτηκε τον Harry. Το ζευγάρι πήγε και την επόμενη χρονιά, το 2019. Οι δυο τους αποχώρησαν από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020. Το 2020 και το 2021 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η εκδήλωση ήταν αρκετά περιορισμένη οπότε πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν ήταν παρόντες.

Το 2022, Harry και Meghan ταξίδεψαν στη Βρετανία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Ενώ ήταν παρόντες στη γιορτή Trooping the Color τον Ιούνιο, δεν στάθηκαν στο μπαλκόνι του Παλατιού του Buckingham με άλλους βασιλικούς όπως είχαν κάνει τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σηματοδότησε την τελευταία τους εμφάνιση στο Trooping the Color.

Keywords
Τυχαία Θέματα