Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία πραγματοποίησε τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

10:00 8/12/2021 - Πηγή: InStyle

Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, το περίφημο Χριστουγεννιάτικο
δέντρο στο ιστορικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία έλαμψε και πάλι. Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο στον χώρο. Η αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του ξενοδοχείου σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Φέτος βέβαια πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία καλεσμένων.

Το πανύψηλο έλατο ύψους 7 μέτρων δεσπόζει στο εντυπωσιακό λόμπυ. Είναι διακοσμημένο με περίτεχνα στολίδια και πάνω από 20 χιλιάδες αστραφτερά λαμπάκια. Δημιουργείται

έτσι ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό.

Αυτή τη φορά δεν ήταν εφικτό να παρευρεθούν οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες και η ατμόσφαιρα δεν πλημμύρισε με χαρούμενες μελωδίες από τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας. Ωστόσο, ο σκοπός της φωταγώγησης διατήρησε το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία αποτελεί μέλος μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας. Φέτος θα υποστηρίξει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Τα τελευταία 23 χρόνια με την καθοδήγηση του πάτερ Αντωνίου φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, από 4/12/2021 και για τους επόμενους 6 μήνες, σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό. Αυτό θα διατίθεται για τη στήριξη της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», με σκοπό τη συνεισφορά στο έργο του οργανισμού. Η ενέργεια αυτή θα πραγματοποιείται εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τη μικρή Ελένη από την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» που με πίστη, αγάπη και ελπίδα φωτίζει μαγικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις καρδιές μας.


Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη Βρεταννία, Χριστουγεννιάτικου,megali vretannia, christougenniatikou