Taylor Swift: Μετά την ταινία έρχεται και βιβλίο για την περιοδεία της The Eras Tour

Η Taylor Swift στα MTV Video Music Awards, 11 Σεπτεμβρίου 2024, UBS Arena, Νέα Υόρκη.  (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Η Taylor Swift

θα κυκλοφορήσει (και) βιβλίο για την περιοδεία της «The Eras Tour». Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ ανακοίνωσε την κυκλοφορία της έκδοσης των 239 σελίδων, η οποία περιέχει 500 φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, στιγμιότυπα από τα παρασκήνια και «προσωπικές της σκέψεις», με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν την έναρξη του τελευταίου σκέλους της περιοδείας της με τη συναυλία στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι.

«Η περιοδεία ήταν η πιο θαυμάσια εμπειρία και ήξερα ότι ήθελα να τιμήσω τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Λοιπόν, στην πραγματικότητα με δύο τρόπους. Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω το Official Eras Tour Book, γεμάτο με τις δικές μου προσωπικές σκέψεις, φωτογραφίες από τα παρασκήνια, όλες τις μαγικές αναμνήσεις που φέρατε κάθε βράδυ», έγραψε η Taylor Swift.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Η 34χρονη τραγουδίστρια-τραγουδοποιός ανακοίνωσε επίσης ότι διευρυμένη έκδοση του τελευταίου 11ου στούντιο άλμπουμ της που βρίσκεται στην κορυφή των chart «The Tortured Poets Department» θα είναι διαθέσιμη σε βινύλιο και CD.

Η συναυλιακή ταινία «Taylor Swift: The Eras Tour», η οποία κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023, απέφερε έσοδα 267 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της περιορισμένης προβολής της στις αίθουσες και αναδείχθηκε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών στο είδος της. 

Η περιοδεία των 149 ημερών άρχισε τον Μάρτιο του 2023 και τα έσοδα από τα εισιτήρια ανήλθαν σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια έως τον Δεκέμβριο.

Το βιβλίο «Taylor Swift The Eras Tour Book», που σύμφωνα με τον Independent έχει τιμή πώλησης 39,9 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου -«η επίσημη ρετροσπεκτίβα της περιοδείας μου», όπως το αποκάλεσε η Swift-, περιλαμβάνει επίσης εικόνες από σκηνικά, σκίτσα σχεδιαστών και κοστούμια που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΤο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο ανοίγει δοκιμαστικά σε 4.000 επισκέπτεςΝέες ταινίες: Γοητευτική Λεά Σεϊντού σε sci-fi ειδύλλιο, Ζούμε τη στιγμή, Smile 2
Keywords
Τυχαία Θέματα
Taylor Swift, Μετά, Eras Tour,Taylor Swift, meta, Eras Tour