Αυτοκινητόδρομος Πατρών- Πύργου: Καρέ καρέ η κατασκευή του πρώτου τμήματος (Βίντεο)

Μήκος 21,3 χιλιομέτρων το πρώτο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πατρών- Πύργου.

Βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία ΑΒΑΞ καταγράφει καρέ- καρέ τα έργα για το πρώτο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πατρών- Πύργου.

Το πρώτο τμήμα είναι μήκους 21,3 χιλιομέτρων, το οποίο ξεκινά από το Μιντιλόγλι, λίγο έξω από την Πάτρα και φτάνει μέχρι τα Καραίικα.

Αυτό είναι

το πιο σύνθετο τμήμα, σύμφωνα με την εταιρεία. «Για 13 χλμ. συντελείται ένας μικρός άθλος, καθώς τα έργα για τον νέο δρόμο πραγματοποιούνται, ενώ η κυκλοφορία στον παλιό διεξάγεται κανονικά», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στην κατασκευή του πρώτου τμήματος του αυτοκινητόδρομου απασχολούνται περισσότεροι από 450 εργαζόμενοι και αυτή τη στιγμή το έργο είναι στο 53% της υλοποίησής του, σύμφωνα με την εταιρεία.

Το συγκεκριμένο τμήμα έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση, συνολικού πλάτους 14μ μέτρων, δύο γέφυρες, 19 άνω και κάτω διαβάσεις, 3 ανισόπεδους κόμβους και 42 τοίχους αντιστήριξης. Παράλληλα, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας η ΑΒΑΞ διεξάγει περιβαλλοντικές μετρήσεις.

«Μέσα στο 2025 ένας νέος, σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος 75 χλμ. θα είναι γεγονός. Ο νέος αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου», καταλήγει η εταιρεία.

#ΠΑΤΡΩΝ_ΠΥΡΓΟΥ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ #ΑΒΑΞ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοκινητόδρομος Πατρών- Πύργου, Καρέ, Βίντεο,aftokinitodromos patron- pyrgou, kare, vinteo