Προς ΕΣΗΕΑ: Οι απεργίες και οι στάσεις εργασίας περιφρουρούνται

Υπερήφανο το Dnews που δεν έσπασε για λίγα ...κλικ τη στάση εργασίας!

Συμβαίνει για πολλοστή φορά:

Η ΕΣΗΕΑ κηρύσσει απεργία ή στάση εργασίας και συγκεκριμένα μέσα στις συχνότητες όπως και ιστοσελίδες την παραβιάζουν.

Χωρίς κανένα έλεγχο και καμία συνέπεια για πολλούς ιδιοκτήτες ιστοσελίδων που είναι και δημοσιογράφοι, αλλά

και πολλά μέλη της που καλυπτόμενα από την ανωνυμία -έστω και «εκβιαζόμενα» από την εργοδοσία- κάνουν τη «βρώμικη δουλειά».

Στοιχειώδης συνδικαλιστικός κανόνας είναι πως μια απεργία ή μια στάση εργασίας περιφρουρείται και όποιοι τη διασπούν υφίσταται συνδικαλιστικές συνέπειες.

Διαφορετικά δεν μιλάμε για απεργία ή στάση εργασίας, αλλά για δημοσιοσχετίστες που κηρύσσουν μια κινητοποίηση για να έχουν και ...αγωνιστικά ένσημα! Ή για ...κατασκόπους από άλλο επάγγελμα στον συνδικαλισμό!

Και μιλάμε και για τη συνδικαλιστική μας ηγεσία που αν περάσει έτσι, χωρίς συνέπειες, αυτό που γίνεται με τους απεργοσπάστες θα μπορούμε να λέμε πως κηρύσσουν τις κινητοποιήσεις για να βγάλουν απλώς την υποχρέωση.

Παρότι δε κάποια πράγματα που επαναλαμβάνονται παύουν να είναι συμπτώσεις, εμείς επιμένουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στα συνδικαλιστικά μας όργανα και να αναμένουμε τις πράξεις τους που θα περιφρουρούν τις κινητοποιήσεις που κηρύσσουν.

Περιμένουμε και θα επανέλθουμε για να κρίνουμε!

ΥΓ1: Το Dnews είναι υπερήφανο που δεν έχει σπάσει καμία κινητοποίηση. Που δεν έσπασε τη στάση εργασίας για μια χούφτα κλικ. Και που θα κάνει το ίδιο ακόμα και αν η ΕΣΗΕΑ εμφανιστεί ανίκανη να περιφρουρήσει τις απεργίες και τις στάσεις εργασίες: Θα τις τηρεί στο ακέραιο!

ΥΓ2: Τα περισσότερα σάιτ, άλλωστε, που δεν έσπασαν τη στάση εργασίας είναι αυτά που σέβονται τη δημοσιογραφική δεοντολογία και δεν έχουν εξαρτήσεις. Τυχαίο;

#ΕΣΗΕΑ #ΣΤΑΣΗ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Προς ΕΣΗΕΑ,pros esiea