Απ. Τζιτζικώστας: Να κάνουν ένα βήμα πίσω οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ και να βγάλουν τα λεωφορεία στους δρόμους (VIDEO)

Να κάνουν ένα βήμα πίσω και να δείξουν καλή θέληση ζήτησε από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά την σύσκεψη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου.

"Ζητώ σήμερα από τους εργαζόμενους να κάνουν ένα βήμα καλή θέλησης να λύσουν τα χειρόφρενα να βγουν τα λεωφορεία στους δρόμους και να εξυπηρετήσουν τους πολίτες δίνοντας

κάποιες μέρες προθεσμία στη διοίκηση του ΟΑΣΘ για να τακτοποιήσει τις όφειλες. Εμείς δεσμευόμαστε να πιέσουμε την κυβέρνηση και τον ΟΑΣΘ αλλά ας μην ταλαιπωρείται το κοινό της Θεσσαλονίκης", τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Σε ο,τι αφορά το σχέδιο νομού ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τάχθηκε υπέρ του να γίνει ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός στον οποία θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι γιατί όπως είπε "εμείς πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου, κατηγόρησε τον υπουργό για διγλωσσία και αναξιοπιστία και τάχθηκε υπέρ ενός νέο φορέα με ανοιχτό διαγωνισμό στον οποίο θα μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας κάτω από τον έλεγχο του δημοσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα