Γελάει ο κόσμος με τα «παραμύθια» του πρόθυμου Κουίκ

Γελάει ο κόσμος με τα «παραμύθια» του πρόθυμου Κουίκ13.02.2019Πρόσωπα

Με διάφορα... παραμύθια επιχειρεί να δικαιολογήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ την κωλοτούμπα που έκανε το τελευταίο διάστημα στο θέμα των Σκοπίων

Θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα κι εκεί που εμφανιζόταν αντίθετος στη διπλή ονομασία του κρατιδίου πλέον υπερασπίζεται τις Πρέσπες, ο κ. Κουίκ αιτιολόγησε τη στάση του από το γεγονός ότι «άλλαξαν οι συνθήκες και η γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή των Βαλκανίων»!

Καθώς η ζωή εξελίσσεται, τόνισε

σε συνέντευξή του στον Real fm ο υφυπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής σε μελοδραματικούς τόνους, «κάποια στιγμή πρέπει να σκέφτεσαι αν πρέπει να κάνεις ένα βήμα που ίσως σε στενοχωρεί, ίσως σε ματώσει, αλλά που δεν θα σε οδηγήσει στο μέλλον να γυρίσουν και να σου πουν γιατί δεν είχες προλάβει καταστάσεις».

Το βίντεο

Ερωτηθείς για τα βίντεο από την περίοδο πριν από τις εκλογές του 2015, όταν κατηγορούσε την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και φώναζε «ξεπουλάτε τη Μακεδονία, ξεπουλάτε το Κυπριακό, τη Θράκη, όλα», ο κ. Κουίκ απάντησε ότι δεν αρνείται όσα έλεγε στις προεκλογικές περιόδους. «Δεν αρνούμαι τα λεγόμενά μου. Αλίμονο. Επαναλαμβάνω ότι τα πράγματα άλλαξαν γεωστρατιωτικά στην περιοχή» ανέφερε.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πλέξει και πάλι το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας: «Σκέφτεται εθνικά, πατριωτικά και εμένα αυτό με ικανοποιεί»!

Keywords
Τυχαία Θέματα