Ο Μιχαλολιάκος υποψήφιος στον Πειραιά

Ο Μιχαλολιάκος υποψήφιος στον Πειραιά 27.12.2018Πρόσωπα

Νέος «πονοκέφαλος» εν όψει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ. στον Πειραιά, καθώς, μετά το αποτυχημένο εγχείρημα του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη...

... (παρέμεινε ανεπίσημα

υποψήφιος δήμαρχος μόλις για ελάχιστες ώρες), τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα ένα σοβαρό πρόβλημα. Απέναντι στον Νίκο Βλαχάκο, την επίσημη υποψηφιότητα του κόμματος, θα τεθεί υποψήφιος ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, πρώην δήμαρχος της πόλης, ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. και με πολλά ερείσματα στους ψηφοφόρους του κόμματος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσει επισήμως την απόφασή του σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Cavo D' Oro» στην Καστέλα στις 21 Ιανουαρίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε συγκέντρωση που είχαν οι εν ενεργεία εκλεγμένοι στις προηγούμενες εκλογές δημοτικοί σύμβουλοί του εκτίμησαν ότι τα σημερινά δεδομένα δεν τους καλύπτουν και αποφάσισαν να τον προτείνουν εκ νέου για τον δημαρχιακό θώκο, ανακατεύοντας την τράπουλα στο μεγάλο λιμάνι.

Συγκέντρωση

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη δραστηριότητα στον συνδυασμό του κ. Μιχαλολιάκου «Μας ενώνει ο Πειραιάς», με αποκορύφωμα τη 17η Δεκεμβρίου, όταν πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της παράταξης στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Savoy».

Ο κ. Μιχαλολιάκος, ανάμεσα στα άλλα, έχει διατελέσει δήμαρχος Πειραιά κατά την περίοδο 2010-2014, ενώ στο παρελθόν υπήρξε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, επί μακρόν βουλευτής Α΄ Πειραιά και υφυπουργός Αμυνας επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα