Απολογία Μίχου: H 12χρονη μου κατέστρεψε την οικογένεια

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Live News, παρουσιάζονται τα περισσότερα κομμάτια από την απολογία του Ηλία Μίχου, του άντρα που κατηγορείται για τον βιασμό και τη μαστροπεία σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό.

Πατώντας πάνω στη ρητορική του έταιρου συγκατηγορούμενού του Γιάννη Σοφιανίδη, ο Μίχος αναφέρθηκε τόσο στην ηλικία του κοριτσιού όσο και στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Συγκεκριμένα κατέθεσε:

«Γνώριζα την ηλικία της, αλλά φαινόταν μεγαλύτερη», παραδέχεται στην

απολογία του και σημειώνει πως δεν αποδέχεται την κατηγορία του βιασμού.

Και συνεχίζει: «Πριν ξεκινήσουμε να συνευρισκόμαστε ερωτικά, μου είχε πει ότι το είχε κάνει και με άλλους».

Το οικογενειακό περιβάλλον της 12χρονης

«Η μητέρα της ψώνιζε στο μαγαζί, αλλά άφηνε χρέη. Ο πατέρας της έπαιρνε ναρκωτικά. Είχαμε έρθει σε επαφή 4 με 5 φορές από το Μάιο έως τον Αύγουστο, μία φορά στο σπίτι μου και τις υπόλοιπες στο μαγαζί μου. Η μικρή μού έστελνε φωτογραφίες και βίντεο. Η μητέρα, μόλις έμαθε για τις φωτογραφίες και τα βίντεο, μου ζήτησε να τα σβήσω, γιατί θα τα πει όλα στη γειτονιά», ισχυρίζεται.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα της ανήλικης είχε ζητήσει χρήματα από την σύζυγό του και εκτιμά πως ήξερε τι γινόταν μεταξύ του ίδιου και της κόρης της.

«Η 12χρονη μου έστελνε μηνύματα να πω στη μητέρα της ότι την θέλω στο μαγαζί για δουλειά για να έρχεται, γιατί τσακωνόταν συχνά μαζί της», προσθέτει.

Στο τέλος της κατάθεσής του ο 53χρονος δήλωσε προκλητικά ότι η 12χρονη κατέστρεψε την οικογένειά του.

12χρονηΚολωνόςΜίχοςΑΠΟΛΟΓΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα