Super League 2: Γλίτωσε τα χειρότερα η Κηφισιά – Ισοπαλία 3-3 με τον Αστέρα Τρίπολης Β’ στο Ζηρίνειο

Γλίτωσε τα χειρότερα η Κηφισιά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης Β’, με τον οποίο ήλθε ισόπαλη 3-3 στο Ζηρίνειο για την 6η αγωνιστική της Super League 2. Το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 3-0, αλλά στην επανάληψη κατάφερε να φέρει στα ίσια το σκορ και να διασώσει τον βαθμό της ισοπαλίας, που τη διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Νότου, μαζί με τον Πανιώνιο, έχοντας αμφότεροι από 14 βαθμούς.

Τα γκολ των Αρκάδων σημείωσαν

οι Μπουσάι στο 15ο λεπτό, Προύντζο στο 28ο λεπτό και Οκό στο 41ο λεπτό. Για τους Κηφισιώτες σκόραραν οι Κυριόπουλος στο 47ο και 74ο λεπτό και Μίλερ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κηφισιά (Λέτο): Νικοπολίδης, Σιμόν (46′ Σμπώκος), Σιλά, Κωνσταντακόπουλος (46′ Εμπό), Τετέι, Κυριόπουλος, Σωτηράκος, Ντίας (61′ Μιούλερ), Μάναλης (61′ Παντελίδης), Σόουζα, Μαζουλουξής (46′ Πομπό).

Αστέρας Β’ AKTOR (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Τουρκοχωρίτης, Μπουσάι, Ελκασάμπ, Λάσκαρης, Γρόζντανιτς, Ντέτλερ (70′ Παπαδημητρίου), Προύντζος, Κετού (62′ Αντεσίνα (84′ Κωστέας), Ρέντζιτς, Οκό.

Η βαθμολογία (Όμιλος Νότου)

Πηγή πίνακα: flashscore.gr

The post Super League 2: Γλίτωσε τα χειρότερα η Κηφισιά – Ισοπαλία 3-3 με τον Αστέρα Τρίπολης Β’ στο Ζηρίνειο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League 2, Γλίτωσε, Κηφισιά – Ισοπαλία 3-3, Αστέρα Τρίπολης Β’, Ζηρίνειο,Super League 2, glitose, kifisia – isopalia 3-3, astera tripolis v’, zirineio