Ενίσχυση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης

Τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης, για τη στήριξη των πολιτών και του Δήμου μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού προσέφερε η Huawei Ελλάδος, σε συνεργασία με την οργάνωση Humanity Greece.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί σημαντική συνεισφορά στις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων πολιτών και εντάσσεται σε ευρύτερο πρόγραμμα αλληλεγγύης της Huawei

Ελλάδος για τη στήριξη των πυρόπληκτων Δήμων της Αττικής που επλήγησαν τον περασμένο Αύγουστο. Πιο συγκεκριμένα, η δωρεά περιλαμβάνει μια ποικιλία προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής φροντίδας, καθαριστικά, βρεφικά είδη, πάνες, σχολικά είδη και ζωοτροφές, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα των άμεσων και καίριων αναγκών του Δήμου Πεντέλης.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε από τη Humanity Greece την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, σε ειδική τελετή στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκίας Κεφαλογιάννη, της δημάρχου Πεντέλης Νατάσσας Κοσμοπούλου, της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παντέλης Ελένης Πολίτη, της προέδρου του Humanity Greece Γεωργίας Παράσχου και εκπροσώπων της Huawei Ελλάδος.

Η δωρεά μέσω του Humanity Greece προς τον Δήμο Πεντέλης, αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Huawei Ελλάδος, που εστιάζει στην άμεση ανταπόκριση και στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της χώρας με συνέπεια, υπευθυνότητα και αλληλεγγύη.

The post Ενίσχυση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενίσχυση, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δήμου Πεντέλης,enischysi, koinoniko pantopoleio, dimou pentelis