Αρωματικά κεριά που μυρίζουν φθινόπωρο -Από σανδαλόξυλο και βανίλια, μέχρι ρούμι και gingerbread

13:48 18/10/2024 - Πηγή: Bovary

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να επιστρέφεις στην ασφάλεια του σπιτιού, στην χαλάρωση του άνετου καναπέ με τα απαλά ριχτάρια και στη θαλπωρή ενός ζεστού καφέ υπό το φως και τα αρώματα κεριών, ένα βροχερό φθινοπωρινό απόγευμα.

Η ιδανική διακόσμηση, ο καθαρός χώρος και τα αρωματικά κεριά μπορούν να φανούν ευεργετικά στη διάθεσή μας, ιδίως μετά από μία απαιτητική ημέρα, επομένως το μόνο που πρέπει να κάνει κανείς είναι βρει τα ιδανικά κεριά, τα οποία με το άρωμά τους θα χαλαρώσουν

την ατμόσφαιρα.

Μεμερικές διακοσμητικές πινελιές,κατάλληλες και πάντα προσαρμοσμένεςστην εποχή, μπορείτε να δημιουργήσετεμια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και, τικαλύτερο από μερικά κομψά κεριά στονχώρο τα οποία αφενός αναβαθμίζουν τοdesignτου σπιτιού, αφετέρου αναβλύζουνφθινοπωρινή εσάνς;

Απότο χαρακτηριστικό gingerbreadάρωμαέως την καπνιστή βανίλια και το μαύρορούμι, έχουμε συγκεντρώσει μια λίσταμε τα ιδανικά κεριά για τη φθινοπωρινήπερίοδο για να επιλέξετε ανάλογα με ταγούστα σας.

Υπόσχονται να ανανεώσουντην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας αλλά καιτη διάθεσή σας και αξίζει να τα επιλέξετε.

Αρωματικά κεριά που μυρίζουν φθινόπωρο

Αρωματικό κερί Encre Diptyque/ Δείτε εδώ

Η ένταση του πατσουλί συναντά την πυκνή υφή της μαύρης γλυκόριζας σε μια νότα που θυμίζει μελάνι. Ένα κερί σχεδιασμένο ως ωδή στη δημιουργικότητα.

Αρωματικό κερί Gingerbread Zara Home/ Δείτε εδώ

Η μυρωδιά των φρεσκοψημένων μπισκότων πιπερόριζας, με απαλές νότες κανέλας και μπαχαρικών δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με το πιο γλυκό φθινοπωρινό άρωμα.

Μάλιστα, όπως είχε μοιραστεί και η Ελένη Τσολάκη στο προφίλ της στο Instagram, αυτό είναι το κερί που επιλέγει αυτή την εποχή και της μυρίζει Χριστούγεννα.

Αρωματικό κερί Grapefruit Jo Malone/ Δείτε εδώ

Ενα άρωμα που θυμίζει πολυτέλεια. Ζουμερά γκρέιπφρουτ από τις ακτές της Ισπανίας, θυμάρι, μέντα και μπαχάρι. Διάρκεια: 45 ώρες.Περιλαμβάνει μεταλλικό καπάκι.

Αρωματικό κερί GLANSLIND ΙKEA/ Δείτε εδώ

Το αρωματικό κερί GLANSLIND από τα ΙΚΕΑ προσφέρει μία ζεστή, γλυκιά αίσθηση καπνιστής βανίλιας και καραμέλας. Γυρίστε στο σπίτι σας σε μία όμορφη ατμόσφαιρα που θυμίζει χαλαρές φθινοπωρινές ημέρες.

MALIN+GOETZ, Dark Rum/ Δείτε εδώ

Ενα πικάντικο άρωμα με ώριμο δαμάσκηνο που δίνει γλύκα και μπλεντάρεται με το ζωηρό περγαμόντο. Νότες από δέρμα, ρούμι και κρεμώδες γάλα δημιουργούν ένα εθιστικό mix.


Apivita, Φυσικό κερί με πορτοκάλι, κέδρο & γαρύφαλλο/ Δείτε εδώ

Με αιθέρια έλαια γαρύφαλλου, πορτοκαλιού, κανέλας, κέδρου και τριαντάφυλλου, τονώνει τις αισθήσεις και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Αρωματικό κερί σε κεραμικό βαζάκι, ΙΚΕΑ/ Δείτε εδώ

Οι νότες κανέλας, πορτοκαλιού και καραμέλας θα δημιουργήσουν την απόλυτη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ενώ το κεραμικό βαζάκι θα διακοσμήσει το σαλόνι σας με τον πιο «ζεστό» τρόπο.

Blond Tabac Grande Maison/ Δείτε το εδώ

Με νότες από warm perique tabac, βανίλια και σανδαλόξυλο, το κερί αυτό, εκτός από το βάζο του που μοιάζει με κόσμημα, θα φέρει τη φθινοπωρινή θαλπωρή μέσα στο σαλόνι σας.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα