Η βασίλισσα Λετίθια συνδύασε το κόκκινο φόρεμα με το ιδανικό πανωφόρι

16:15 12/10/2024 - Πηγή: Bovary

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τους εορτασμούς της 12ης Οκτωβρίου στη Μαδρίτη, η οποία αποτελεί εθνική εορτή στην Ισπανία και είναι γνωστή και ως Ημέρα του Κολόμβου -ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη βασιλική ατζέντα.

Για την περίσταση, η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε μια κλασική καμπαρντίνα και ένα φόρεμα σε ένα από τα αγαπημένα της χρώματα: το κόκκινο, από ένα ισπανικό brand που έκλεισε πριν από μερικά χρόνια.

Υπήρχε μεγάλη ανυπονησία γύρω από την πλατεία Plaza

de Neptuno, όπου ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια έφτασαν με την πριγκίπισσα Λεονόρ για να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 12ης Οκτωβρίου. Η επισημότητα αυτής της εκδήλωσης που ξεκινά με το αφιέρωμα στην Εθνική Σημαία έρχεται κάθε χρόνο συνοδευόμενη από το ενδιαφέρον των fashion lovers για την εμφάνιση που θα επιλέξει η βασίλισσα Λετίθια. Η ίδια άλλωστε θεωρείται μια από τις πιο κομψές royals στην Ευρώπη.

Αν στην τελευταία της εμφάνιση, με αφορμή τα National Culture Awards, η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε ένα κομψό λευκό φόρεμα με ασημί δαντέλα, αυτή τη φορά επέλεξε ένα πιο bold στιλ κατάλληλο για μια εμφάνιση στη βροχερή Μαδρίτη.

Πρόκειται για ένα look που ταιριάζει απόλυτα με το στιλ της, που αποτελείται από μπεζ καμπαρντίνα που αγκαλιάζει τη μέση και midi κόκκινο φόρεμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη βασίλισσα Λετίθια με το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο ξεχωρίζει για τον μεγάλο φιόγκο στο λαιμό. Πρόκειται για ένα σχέδιο από τη συλλογή του ισπανικού brand Poète, τα σχέδια του οποίου μετρούσαν πολλές fans ανά τον κόσμο, ωστόσο, μετά από αρκετά χρόνια επιτυχίας, σταμάτησε τη λειτουργία του το 2021.

Τρία στοιχεία που κάνουν το look της βασίλισσας Λετίθια εξαιρετικά κομψό:

Αν υπάρχει μια ένα κομμάτι που έχει συνδεθεί άρρηκτα με το φθινοπωρινό στιλ, αυτό είναι η γκαρνταρόμπα, ένα πανωφόρι που προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση και θεωρείται πια εμβληματικό και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα. Αν επενδύσετε σε μια καμπαρντίνα αυτό το φθινόπωρο επιλέξτε το κλασικό σχέδιο, με ρεβέρ και ζώνη, σε μπεζ χρώμα.

Η λεπτομέρεια με το φιόγκο του φορέματος της βασίλισσας Λετίθια είναι αρκετή για να δώσει στην εμφάνιση μια σοφιστικέ πινελιά. Όσο για το μήκος, το midi είναι πάντα μια καλή επιλογή.

Τέλος, ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι σίγουρα ιδιαίτερος -η ένταση του κόκκινου με τη διακριτικότητα του μπεζ κάνουν ένα καλό πάντρεμα.

Τονίζοντας την κομψότητα του κόκκινου, η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε κόκκινα αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, τσάντα και γόβες με χαμηλό τακούνι, αλλά και κοσμήματα με κόκκινα ρουμπίνια.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα