Τα 3 ζώδια που δεν κρατούν μυστικά -Θα μαρτυρήσουν ό,τι και να τους πείτε

13:28 12/9/2024 - Πηγή: Bovary

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά, όσο καλοί φίλοι κι αν είστε.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι αποκαλύπτετε - και σε ποιον το αποκαλύπτετε. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι μυστικών και εξίσου πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να το κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Μάλιστα,σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουνκάποια ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουνένα

μυστικό και με την πρώτη ευκαιρίαθα το αποκαλύψουν.

Σεαντίθεση με τον Σκορπιό ή τον Ταύρο, οιοποίοι δεν θα μαρτυρήσουνποτέ ένα μυστικό, υπάρχουντρία ζώδια πουθα«ξεφουρνίσουν» αμέσως ό, τι τους πείτε.

Όπως διαβάζουμε στο Bustle, μερικοί από αυτούς είναι πολύ φλύαροι, ενώ άλλοι θα πουν κατευθείαν τα μυστικά σας επίτηδες. Ο λόγος για τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Τοξότες.

Τα 3 ζώδια που δεν κρατάνε μυστικά

Δίδυμοι

Εάνέχετε ένα βαθύ, σκοτεινό μυστικό πουδεν μπορεί να αποκαλυφθεί,μην το πείτε ποτέ σε έναν Δίδυμο. Αυτότο ζώδιο του αέρα θα ορκιστεί ότι θα κρατήσει το μυστικόσας, αλλάστη συνέχεια θα πιάσει το τηλέφωνό τουτη στιγμή που φεύγετε και αμέσως θασας προδώσει.

Ωςζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, τονπλανήτη της επικοινωνίας, αγαπάνα μιλά ιδίωςόταν έχειμια ζουμερή ιστορία ναπει. Αν τους εμπιστευτείτεένα μυστικό, ο ενθουσιασμός θα φουσκώσειμέσα τους μέχρι τελικά να απελευθερωθεί.

ΟιΔίδυμοι μπορεί επίσης ναπιστεύουν πραγματικά ότι το να το πουνστη μαμά τους ή σε έναν στενό φίλο τομυστικό σας δεν μετράει.

Ζυγός

ΟιΖυγοί είναι καταπληκτικοί φίλοι. Αυτότο ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτηείναι τόσο στοργικό και πιστό και αυτόσημαίνει ότι θα παραμείνει δίπλα σαςκαι θα σας υποστηρίξει ό,τι κι αν συμβείωστόσο, μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικάσας 100% επίτηδες.

Ωςζώδιο που αντιπροσωπεύεται από τηζυγαριά, οι Ζυγοί συχνά αισθάνονται σανειρηνευτικές δυνάμεις σε κοινωνικέςκαταστάσεις. Δεδομένου ότι θέλουν ναβεβαιωθούν ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι,συχνά αναλαμβάνουν να μοιραστούν μυστικάως έναν τρόπο να εκφράσουν παράπονα,ακόμα και όταν τους ζητάτε να μην τοκάνουν. Μπορούν επίσης να κρατήσουν ταμυστικά των άλλων ανθρώπων με μιαορισμένη αίσθηση ενοχής και τελικά νααποφασίσουν να τα αποκαλύψουν όλα γιατο καλό της ανθρωπότητας.

Τουςαρέσει να κουτσομπολεύουν για διασκέδαση,αλλά ειδικά αφού έχουν πιει ένα κοκτέιλή δύο. Ένας Ζυγός μπορεί να μοιραστείμερικά από τα μυστικά σας πίνοντας έναποτό - και να μην το θυμάται καν τηνεπόμενη μέρα.

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς απολαμβάνει να είναι η ψυχή του πάρτι, οπότε μπορεί να καλέσει τους «συναδέλφους» του ζώδια της φωτιάς - Λέων και Κριό - και να οργανώσει ένα κουτσομπολιό. (Οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι μπορούν επίσης να έρθουν.) Θα αποκαλύψουν ένα μυστικό μόνο για την αξία του σοκ ή για να γελάσουν, αλλά μερικές φορές το βλέπουν και ως πολιτικό τους καθήκον.

Οι Τοξότες είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο βάναυσα ειλικρινή άτομα του ζωδιακού κύκλου. Δεν πρόκειται να κρυφτούν αν γνωρίζουν ένα ανήθικο μυστικό και δεν ανησυχούν για την προστασία της φήμης ή την πληγή των συναισθημάτων. Αν κάτι πρέπει να ειπωθεί, θα το πουν κι ας είναι μυστικό, αρκεί να βγει στο φως η αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα