Αυτό ήταν D-day, όχι debate

Τέτοια προσμονή για τηλεοπτικό προϊόν είχε να ζήσει η χώρα από το "θέατρο της Δευτέρας".

Αυτό ήταν D-day, όχι debate. Ο Αλέξης αντιστάθηκε σθεναρά και με διαφορά ύψους στο ανηλεές σφυροκόπημα του Βαγγέλη, ο οποίος με το 3ο Μνημόνιο ανά χείρας του υπενθύμιζε διαρκώς ότι το υπέγραψε.

Ο πρώην Πρωθυπουργός κύριος Τσίπρας, έχασε την ευκαιρία να

του το βουτήξει από τα χέρια και να το σκίσει live, μαζί με τα μηχανάκια της AGB.

Οι δρόμοι άδειασαν, τα καφενεία γέμισαν, ο Λεβέντης βρήκε ευκαιρία να ξεδιαλύνει την προβοκάτσια εις βάρος του και να φθάσει με δώδεκα ώρες διαφορά στο τηλεοπτικό κανάλι που τον είχαν καλέσει το πρωί.

Ο Αλέξης ήπιε τουλάχιστον πέντε λίτρα νερό στη διάρκεια της τηλεμαχίας. Αν τη ρέγγα του τη σέρβιρε η Περιστέρα ή οι αγαπημένοι του της ΕΡΤ διερευνάται.

Οικειοποιείται και το έργο της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης ο Τσίπρας. Λίγο ακόμη και θα έλεγε ότι έβαλε τη χώρα στην ΕΟΚ. Συγκρατήθηκε , γιατί δεν του βγαίνει ηλικιακά.

Είπε όμως ότι «τα λάθη μας είναι σώρευση εμπειρίας». Δεν το σκέφτηκε ούτε αυτό, σκονάκι το είχε.

Ο Τσίπρας είχε επίσης στα χαρτιά του, αλλά δεν το είπε, ότι με απόφαση της δικής του Κυβέρνησης δεν εορτάσθηκε φέτος του Σταυρού, αφού θα πάμε με λίστα.

Επίσης δεν ενημέρωσε το φιλοθεάμον κοινό ότι ακόμη κι αν έχει ουρά στο εκλογικό τμήμα την Κυριακή, δεν θα δίδετε 60ευρο.

Ξέχασε τέλος ο τέως να ενημερώσει τους γονείς των είκοσι έξι χιλιάδων νηπίων που έμειναν εκτός παιδικών σταθμών, ότι μόλις ξαναβγεί θα κρατικοποιήσει τα ιδιωτικά.

Λίγο ακόμη ύψος να έδιναν στον Αλέξη και θα του έκανε πρόταση ο Γιαννακόπουλος να πάει στον ΠΑΟ ρεζέρβα στον Ραντούλιτσα.

Ο σκηνοθέτης πάντως είχε στον νου του την επική φωτογραφία με τον Νικολόπουλο και τον Μητροπολίτη Λαγκαδά. Σκόπιμο όλο αυτό για να δώσει έμφαση στη διαφορά επιπέδου.

Το ανέκδοτο με τα μπουκάλια ουίσκι και το σφηνάκι, είναι αποτυχημένο πάνω από τη Δευτέρα Δημοτικού.

Μετάλλαξη ο Αλέξης δεν έπαθε τώρα, έχει πάθει εδώ και χρόνια, αφού έγινε ΠΑΣΟΚ του 1980 όντας αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αδιαμφισβήτητος νικητής της αναμέτρησης ο Μάκης Γιομπαζολιάς που επιτέλους ολοκλήρωσε ερώτηση.

Ασημένιο μετάλλιο ο Χαρίτος. Εντυπωσίασε τον Αλέξη σε τέτοιο βαθμό που αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι Πρόεδρο της Βουλής τον βλέπουμε.

Χάλκινο το ύφος του Τσίπρα που έλεγε απλά «Βαγγέλη δεν πίστευα ότι μπορούσες να σταθείς». Νόμιζε ότι θα κάνει περίπατο ο Τσίπρας στις εκλογές και βρίσκεται μόλις έξι μέρες πριν τη μεγάλη, την προσωπική του ήττα.

Γιατί τις εκλογές τις προκήρυξε για να τις κερδίσει για πλάκα και έχει μπλέξει. Χοντρά, από τη στιγμή που δέχτηκε την τηλεμαχία υποτιμώντας τον Μεϊμαράκη, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ενισχύσει την «πρωθυπουργίσιμη» εικόνα του αρχηγού της ΝΔ.

Όταν ο άνθρωπος προγραμματίζει ο Θεός γελάει, λένε. Και γελάει περισσότερο με του ισχυρούς και όσους νομίζουν ότι είναι οι «Θεοί» επί της γης…

Μικρός Οδυσσέας

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα